golfer Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Chłopaki kolega chce kupić Xr, co możecie powiedzieć o tym modelu ?? http://moto.allegro.pl/item548713959_honda...et_sprawdz.html dzięki wielkie, was pozdrawiaju Przemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitomen Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 wysoka cena , jak za moro bez kwitow , roicznik niby 2005 ale widac ze wizualnie ma za soba nie jedna glebe Quote KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghollum Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 (edited) Kupowanie XR650R bez kwitów za 10tyś to moim zdaniem dziwny pomysł, nawet jeśli jest w dobrym stanie. Fakt w terenie można poszaleć bez kwitów ale jest wiele tańszych i lepszych maszyn do tego rodzaju zabawy (nie twierdzę że XR650R się do tego nie nadaje), na asfalt bez papieru to kompletna partyzantka i bezsens. Jeśli chodzi o stan techniczy to ze zdięc go nie odgadniemy, wygląd zewnętrzny w normie. Na moje oko sprzent był zrobiony na supermoto i poprzedni właściciel stracił dokumenty, jak? mniejsza z tym ale najprędzej z jazdę na podwójnym gazie. Edited February 7, 2009 by ghollum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfer Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 może zrozumie że czyste papki to podstawa, co by niebiescy nie mieli się czego czepiać. już taki mądry jest, u mnie na "wsi", co dwa razy już uciekał za spowodowanie wypadku. OC jest nie mniej ważne jak kask i buty !!!! to do wszystkich, mówię ja amator !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek_CBR Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 wydech to w tej XR ma konkretny ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts