damianD Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Witam wszystkich, posiadam Honde XLR125R (ok 12KM) na której bardzo dobrze mi się jeździ. Niestety moc 12-stu koni nie jest powalająca. Czy orientuje się ktoś czy można bez ingerencji w ramę włożyć mocniejszy silnik? Np też 125 (od innej hondy) o wyższej mocy lub 250 od XLR? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Maciek Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Sprzedaj, dołóż kasy i kup coś mocniejszego. To jest najlepsze rozwiązanie. Pzdr, Maciek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 W tej ramie na niektórych rynkach był silnik 200 ccm. Tylko nie wiem, czy to nie była tylko większa pojemność z tym samym dołem silnika. Musisz dużo szukać po stronach egzotycznych krajów, gdzie takie pojemności występują, czyli azja i ameryka południowa. Powodzenia ps. kiedyś miałem podobny problem jak Ty, czyli świetnie się tym jeździ ino mało kucy, szukaj XR 250, 400 to będziesz zadowolony jeżeli chcesz jeździć w terenie, odpuść 600-tki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts