Bandit22 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 1) pokrywa zaworów TWIN SPARK lewa do serii R1150 i R1100S 2) plastikowe osłony kpl. pokryw głowicy R4V jedna/dwie świece na cylinder 3) lewy przełącznik kierunkowskazów 4) bagażnik za pasażerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 polecam ta strone i ogolnie Boxer-Motor: http://www.mototec.pl/etk.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 mam udrapnięte żeberko na jednej pokrywie i szukam po allegro, ale póki co ceny raczej zaporowe, a jak już znalazłem - też była uszkodzona :/ jeśli nie byłoby w aktualnych aukcjach, to zaglądnij do zakończonych, jak patrzyłem to np. pokrywy praktycznie się nie sprzedają, więc może komuś została i będzie skłonny opuścić z ceny; jedna oferta z b-b była jakiś miesiąc-dwa temu. o tych plastikach raczej zapomnij... nie wiem dlaczego, ale cennik używanych części do motocykli to u nas jakaś paranoja - dotyczy w podobnym stopniu wszystkich marek, to nie tylko jakaś wada bmw jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świerzy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jsz . Jakbyś nic nie znalazł to , o ile wykruszenie nie jest zbyt duże , można naspawać ,obrobić, polakierować . Gościa który spawa te pokrywy mam w Łodzi . :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi