Icea_PL Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Witam!Nie wiem czy dac ten topic do dzialu enduro czy mrowerki :) Z nudow zalozylem sobie dziennik "głownie motocyklowy" :D http://www.dt50.prv.pl Jak ktos kompletnie nie ma co robic to zapraszam od czasu do czasu. :arrow: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Ja blogów akurat szczególnie nienawidzę. I Ci współczuję, bo wiem co to jest uderzyć kolanami o lód... I oczywiście współczuje że moto ucierpiało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Ja blogów akurat szczególnie nienawidzę. Takze nienawidze blogow i powtarzam jeszcze raz: TO NIE JEST BLOG , moze dzialaniem troszke go przypomina, ale NIM POD ZADNYM POZOREM NIE JEST :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Jest to zwykly internetowy dziennik, notatnik... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Bardzo fajny pomysł, potem sobie będziesz mógł poczytać, jakto jeździłeś kilka lat temu. Za dziennikami jestem na TAK :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Bardzo fajny pomysł' date=' potem sobie będziesz mógł poczytać, jakto jeździłeś kilka lat temu. Za dziennikami jestem na TAK :buttrock: Pozdrawiam[/quote'] Dokladnie taka jest jego idea :)A komentarze i przemyslenia przy okazji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Sam kiedyś miałem zrobić coś takiego. Ale skończyło się na planach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Proszę o usunięcie tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi