Peterek Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie stary, piatek to 13 wiec :banghead: Sobota i to kolo 12 :clap: :buttrock: Majkel taki przesądny jesteś :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie, ale umowiony na sobote jestem :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 spora ekipa z Poznania będzie tak około 10-11 :bigrazz: jakby ktoś z Poznania szukał miejsca to mamy jeszcze kilka wolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Pewnie sobota. Ryzykujesz na 2oo czy komunikacja miejską? Może tak byśmy się po drodze spotkali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ja będę na wystawie dzisiaj. Dam znać jak będzie kiszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ryzykujesz na 2oo czy komunikacja miejską? Może tak byśmy się po drodze spotkali? Maleństwo poszło na odnowę biologiczną i nie wiadomo kiedy wróci, więc wybór jest prosty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ja będę na wystawie dzisiaj. Dam znać jak będzie kiszka. Dawaj, dawaj bo to kawal drogi a w taka pogode to bez sensu sie pchac jak bedzie kiepsko :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 a Rzeszów będzie w sobotnie południe ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Zasmuciłaś mnie, myślałem że się spotkamy :biggrin: No to zamiast w niedziele po kościele przyjdź w sobotę to napewno się spotkamy :icon_mrgreen: Edytowane 13 Lutego 2009 przez IsKra66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No dobra... kilka info... 1. Honda wystawiona jest przez dilera Motorista i to na bardzo maym stoisku :( 2. Atmosfera targow dziwna. 3. Hala nowa zatem i parking nie jest jeszcze zrobiony. Mnostwo blota. 4. Bilety w cenie 20zl normalny / 15zl ulgowy. 5. Gastronomia... na zewnatrz hali - przed wejsciem... smiechu warte jak ona jest mala. 6. Ekspozycja stoisk... nic szczegolnego... chyba najlepiej wypada Suzuki. 7. Hostessy... gorzej niz rok temu. Malo naprawde ladnych dziewczyn. Najlepsze na stoiskach Suzuki. 8. Polowa powierzchni hali to skutery :( 9. Na stoisku Triumpha Pawel Szkopek rozdawal autografy. Generalnie - nic specjalnego. Zadnych ciekawych pokazow, zadnych super atrakcji. Owszem posiedziec mozna na kilku nowych motocyklach, fotke zrobic na BMW pochylonym na przednim kole... ale to chyba ciutke za malo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dzięki Belgu, zjem duże śniadanko. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 To ja już nie będę pisał, tylko pokaże: http://picasaweb.google.pl/mariusz306/IOgo...cykliISkuterow# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 To ja już nie będę pisał, tylko pokaże: http://picasaweb.google.pl/mariusz306/IOgo...cykliISkuterow# Dzieki bardzo. :clap: Moglbys zrobic wiecej zdjec dupeczek, to bym sobie posciagal od Ciebie i juz na pewno bym nie jechal :icon_razz: No dobra... kilka info... 7. Hostessy... gorzej niz rok temu. Malo naprawde ladnych dziewczyn. Najlepsze na stoiskach Suzuki. No i pozamiatane :buttrock: I jeszcze ta sniezyca za oknem .... spimy do poludnia :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) Dzieki bardzo. :clap: Moglbys zrobic wiecej zdjec dupeczek, to bym sobie posciagal od Ciebie i juz na pewno bym nie jechal :icon_razz: Byłem z dziewczyną, więc się nie dało oficjalnie bo by zaraz focha strzeliła :icon_mrgreen: , no i tak jak napisał Belqu niestety oko nie dało się na wszystkich zawiesić :) Edytowane 14 Lutego 2009 przez MariuszRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Przed chwilą wróciłem z wystawy i tak: Jeżeli jedziedzie samochodem przygotujecie sobie piątkę na godzinę za parking. Wstęp 20 PLN z lutowym ŚM 15 PLN. Generalnie wygląda to tak jak zawsze. Ja osobiscie pojechałem tam ze wzgldu na stoisko Shoei, które przygotowało akcję serisową swoich kasków. Mój kask został doprowadzony do kultury, powymieniali mi mechanizmy wszystko ustawli, wyczyścili i to zupełnie za free. Warto jak dla mnie pojechać tam dla Suzuki Capirossiego, które wygląda świetnie. Reszta jest standardowa: "modelki" wpinają tyłki na najnowszych brykach, a wszyscy faceci stoją i się ślinią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi