vasiliy Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Widać, że jest tu spora grupa ludzi „Pozytywnie zakręconych”.jak dla mnie wszyscy (na swoj sposob) : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Witam na forum, na pewno tez jakoś się pewnie zgadamy jak się sezon zacznie w celu dobycia kilku tras :-) i wypicia kilku jasnych pełnych. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedmuha Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Dzieki za mile powitaniePozdrawiam wszystkich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam Ciebie i Wszystkich! Nie dość że zaczynam na forum to dopiero zaczynam całą przygodę! To się porobiło :DPozdrawiam z wawy. Ciepełka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam miłą panią,widzę,że powiększa się grono i warsawskie i kobiece za jednym razem :D.Dodam jeszcze może,że na rozpoczęcie przygody wybrałaś najlepsze w tym względzie moto.Cztery sezony prześmigałem na Virago 535 i z żalem ją sprzedałem.Będziesz z niej na pewno bardzo zadowolona.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi