tomice Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam, ja mam następujący problem. Kupiłem nowe tarcze i sprężyny. Po wyjęciu z pudełka okazuje się, że z 8 tarcz jedna ma wewnętrzną średnice większą niż pozostałe, jak widaćna zdjęciu: http://img517.imageshack.us/img517/8922/img2459gn8.jpg Te które wyjąłem z Hondy są wszystkie jednakowe, tak więc pytanie, czy to błąd producenta i mam wymieniać, czy tak jest. Jeśli tak jest to gdzie tę mniejszą założyć? Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 jako pierwszą do kosza Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Czyli to jest normalne tak? A dlaczego wlasciwie ona sie rozni, a te ktore wyjalem nie mialy tak? Czyli ta ciensza wkladam jakos pierwsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Tak, idzie pierwsza do kosza, w B12 też pomagałem kumplowi wymieniać i z EBC też taką miał. Wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Złożyłem, odpaliłem i na stopkach kreci sie do ostatniego biegu. Pozostaje mieć nadzieje, że jak zniknie śnieg też będzie wszystko działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi