tatko Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 witajcie, Wuju organizuje wyjazd do Wilna w dniach 16-17 maja.Ja jadę zapraszam innych.Więcej na :biggrin: :biggrin: http://www.moto-friends-mala.pl/archiwum/wilno_maj_2009.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion11 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 witajcie, Wuju organizuje wyjazd do Wilna w dniach 16-17 maja.Ja jadę zapraszam innych.Więcej na :biggrin: :biggrin: http://www.moto-friends-mala.pl/archiwum/wilno_maj_2009.html Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil253 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Cześć Tatko ja pewnie też pojade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Termin przyjmowania zgłoszeń do 1.02.2009 r. czy to nie jakas pomyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 No i kto w końcu jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilz9 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 JA jadę i już sie niemogę doczekac biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 to już jest nas dwóch :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilz9 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) Privat byłeś już kiedyś na takim wypadzie ? Masz może jakieś rady jak się przygotować , co zabrać na taki wyjazd ? Edytowane 22 Marca 2009 przez Kamilz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 no wlaśnie ...to chyba nieaktualne już pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Privat byłeś już kiedyś na takim wypadzie ? Masz może jakieś rady jak się przygotować , co zabrać na taki wyjazd ? na takiej nie ale na podobnej to i owszem a co do tego jak się przygotować i co zabrać to na pewno przed wyjazdem sprawdzić sprzęt - łańcuch , klocki , . A co zabrać , wszystko to co się bierz na dalszy wypad - żarówki jakaś taśma, zestaw naprawczy do kół , coś w razie deszczu itp. Piopio36 co miałeś na myśli pisząc - no właśnie ...to chyba nieaktualne już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Dla wszystkich jadących z Rzeszowa oraz z okolic podaje : Miejsce zbiórki RZESZÓW 15 maj 2009r, ulica Lubelska, stacja benzynowa ORLEN /obok,PTHW. godzina 5:30! RUSZAMY ok godz. 5:45. Edytowane 12 Maja 2009 przez Privat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ino drodzy Partzanci ja jadę i odemnie 3 moto również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilz9 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 z Dębicy jedzie 7 motocykli - więc gdybyśmy sie spóźnili chwilke to możecie na nas poczekać bo napewno dojedziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 No i po, było super kto nie był niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 No i po, było super kto nie był niech żałuje A kto nie był i żałuje ma szansę obejrzeć jakieś zdjęciuszka? :buttrock: Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi