Szymon_R6 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item543233162_bmw_d...zia_gs_i_s.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Po co kupowac 1 motocykl jak można 2 w 1 :biggrin: Że ja na to wcześniej nie wpadłem... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mnie ciekawi czy BMW wypuszcza takie same ( oprocz ubranka) motocykle w teren i na szose :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 na tym samym zawieszeniu : sport i enduro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 hehehe i to jest właśnie ekstremalne motto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mnie ciekawi czy BMW wypuszcza takie same ( oprocz ubranka) motocykle w teren i na szose :icon_rolleyes: nie. różnią się skokami zawieszeń, a tym samym rozstawem osi. różnią się również ustawieniami silnika (widać po np. mocy), oraz przełożeniami skrzyni biegów przedstawiony w aukcji zabieg jest możliwy (chyba..?) ze względu na te same punkty mocowania ram pomocniczych do silnika. ale to bynajmniej nie oznacza prostej zamiany między "fabrycznymi" modelami jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Po co kupowac 1 motocykl jak można 2 w 1 :biggrin: Że ja na to wcześniej nie wpadłem... :notworthy: Gorzej będzie jeśli jedna część zechce pojechać w teren ,a druga zostanie na asfalcie :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi