Kalach Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Po kilku latach starań i poszukiwań, w końcu mam ukochaną Valkyrie :biggrin: Mam prośbę do wszystkich użytkowników tego motoru, aby się tutaj "ujawnili". Mam nadzieję, że zrobimy sobie taki mały kącik w tym poście dla użytkowników (oraz zwolenników) tej maszyny. Z góry dzięki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalach Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 :clap: Właśnie o to mi chodziło, żeby coś w tym poście się działo - nie da się ukryć, że "ruch jest tu przeogromny" :icon_biggrin: Jeżeli ktoś ma jakieś pytania albo ciekawe wiadomości o tym motocyklu - niech napisze :crossy: By the way - z mojej Niuni zdejmuję sakwy, jeżeli kogokolwiek by to interesowało, to są do sprzedania. Poniżej foto: http://img27.imageshack.us/my.php?image=37739631ju4.jpg http://img242.imageshack.us/my.php?image=91796520be1.jpg PS. Sorry jeżeli to nie jest miejsce do tego typu tekstów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 zajebiozaa, wywal jeszcze emerycką szybe i zapodaj szerszą kierę :) Ale sprzet bomba, Gratki Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Wspaniala maszyna :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Pogratulować :notworthy: , pogratulować POTWORA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąsior Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No gratuluję, ja jeżdżę obecnie Valkyrie Interstate (przedtem jeździłem Valkyrie Standart) polecam www.valkyrieriders.pl www.valkyrieriders.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalach Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 :biggrin: Dzięki wielkie, w końcu w dziale "chwalę się" (a nie miałem takiego zamiaru) coś się zaczyna dziać... Motor za niedługo zmieni wydech, nie mogę się już doczekać na koniec marca :banghead: Jak będzie fajniejsza aura, to wrzuce fotki ze zmienionym wyglądem... Valkyrie Interstate to moim zdanie ładniejsze wcielenie Goldasa, na pewno na dłużych trasach będzie praktyczniejsza niż moja :bigrazz: Na razie przygotowuję motor na wiosnę, po sezonie zobaczymy, może też zmienię na Interstatea:) Chociaż na dzień dzisiejszy sobie tego nie wyobrażam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Piękna maszyna! A jesli chcesz ruszyc temat dla fanow Valkyrie to moze dzial Cruiser/Chopper/Honda bedzie odpowiedniejszy. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalach Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Wiem, że dział chopper/cruiser/honda byłby odpowiedniejszy, ale moderator właśnie ten post z tego działu przeniósł... Btw, może ktoś ma namiar na jakąś osobę, która zajmuje się szyciem sakw? Chodzi mi konkretnie o obszycie moich kufrów skórą... Wczoraj widziałem Midnight Stara kumpla, który ma oryginalnie obszyte skórą sakwy - wygląda to kosmicznie... Ale taki jeden kufer w salonie kosztuje 4 000 zł :icon_eek: Trochę dużo... :) Z góry dzięki za info :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Zacna maszyna :clap: ...może kiedyś ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3ss Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 hmm.. narazie mnie takie machiny nie ciagna... ale jest to kawalek potwora (ciekawe ile pali ;p) ;) fajna sprawa, powodzonka i niech sluzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalach Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 hmm.. narazie mnie takie machiny nie ciagna... ale jest to kawalek potwora (ciekawe ile pali ;p) ;) fajna sprawa, powodzonka i niech sluzy ;) Jeśli chodzi o odpowiedź ile pali, to mogę to powiedzieć, bo codziennie nią jeżdżę Najłatwiej można to zoobrazować mówiąc - ile chce :biggrin: A tak serio, zrobiłem sobie dzień prób mojej niuni i wyszło 15 litrów :icon_eek: Tak przy normalnej jeździe wychodzi 8-9, tylko ciężko jest nią normalnie jeździć... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi