Tomi19lbn Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 (edited) Skora Ma Pół Roku Czasu Jest Nowiutka Raz Ja Mialem Na Sobie,Sprzedaje Ja Z Tego Powodu Ze Potrzebuje Pieniedzy A Po Drugie Nie Mam Motoru :P Chce Za Nia 700zł Warta Jest Dwa Razy Tyle Skóra Kupiona W Paryżu Znanej Firmy Kerozen Ktora Specjalizuje Sie W Robieniu Tego Typu Odziezy Zainteresowanych Prosze O Kontakt na gg Wysle Zdjecia Warto!!!! Zapraszam Kurtka Jest Profesjonalna Posiada Ochraniacze Z Atestem Oraz Podpinke Na Zime :) Rozmiar 52-42 L Wzrost 185 max Edited January 30, 2009 by Tomi19lbn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scott73 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Skora Ma Pół Roku Czasu Jest Nowiutka Raz Ja Mialem Na Sobie,Sprzedaje Ja Z Tego Powodu Ze Potrzebuje Pieniedzy A Po Drugie Nie Mam Motoru :P Chce Za Nia 700zł Warta Jest Dwa Razy Tyle Skóra Kupiona W Paryżu Znanej Firmy Kerozen Ktora Specjalizuje Sie W Robieniu Tego Typu Odziezy Zainteresowanych Prosze O Kontakt na gg Wysle Zdjecia Warto!!!! Zapraszam Kurtka Jest Profesjonalna Posiada Ochraniacze Z Atestem Oraz Podpinke Na Zime :) Przyślij fotki scott73@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 chyba bardzo ułatwiłoby Ci sprzedaż gdybyś dodał chociażby rozmiar . A fotki to byłby szczyt szczęścia :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts