Tomi19lbn Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Skora Ma Pół Roku Czasu Jest Nowiutka Raz Ja Mialem Na Sobie,Sprzedaje Ja Z Tego Powodu Ze Potrzebuje Pieniedzy A Po Drugie Nie Mam Motoru :P Chce Za Nia 700zł Warta Jest Dwa Razy Tyle Skóra Kupiona W Paryżu Znanej Firmy Kerozen Ktora Specjalizuje Sie W Robieniu Tego Typu Odziezy Zainteresowanych Prosze O Kontakt na gg Wysle Zdjecia Warto!!!! Zapraszam Kurtka Jest Profesjonalna Posiada Ochraniacze Z Atestem Oraz Podpinke Na Zime :) Rozmiar 52-42 L Wzrost 185 max Edytowane 30 Stycznia 2009 przez Tomi19lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scott73 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Skora Ma Pół Roku Czasu Jest Nowiutka Raz Ja Mialem Na Sobie,Sprzedaje Ja Z Tego Powodu Ze Potrzebuje Pieniedzy A Po Drugie Nie Mam Motoru :P Chce Za Nia 700zł Warta Jest Dwa Razy Tyle Skóra Kupiona W Paryżu Znanej Firmy Kerozen Ktora Specjalizuje Sie W Robieniu Tego Typu Odziezy Zainteresowanych Prosze O Kontakt na gg Wysle Zdjecia Warto!!!! Zapraszam Kurtka Jest Profesjonalna Posiada Ochraniacze Z Atestem Oraz Podpinke Na Zime :) Przyślij fotki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 chyba bardzo ułatwiłoby Ci sprzedaż gdybyś dodał chociażby rozmiar . A fotki to byłby szczyt szczęścia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi