motomariusz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 przy odkrecaniu nakretki klucz sie zemsknal i wylamal mi wyfrezowany w niej zabek(nakretka mocujaca zebatke przednia).przez co predkosciomierz wskazuje mi zanizony pomiar,,,,,,,,,,chetnie kupie taka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwy Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zadzwoń do Najbliższego dealera Suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jezli ząbki masz odpowiednio szerokie to mozesz jeden z nich przeciąc na 2 częsci , pytanie tylko czy czujnik to wyłapie. Moze pomoże. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Chyba ostatecznie nie odkręciłeś jej ? Bo przynajmniej w sześćsetce , te ząbki nie są częścią nakrętki . "Speed sensor rotor " przykręcony jest śrubą imbusową . Dokręca się ją z siłą 18 Nm . Nakrętka zębatki - 120 Nm . Szukaj na Allegro , są ludzie zajmujący się wyłącznie tymi olejakami (gsf , gsx f). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomariusz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bo przynajmniej w sześćsetce , te ząbki nie są częścią nakrętki . "Speed sensor rotor " przykręcony jest śrubą imbusową . Dokręca się ją z siłą 18 Nm . Nakrętka zębatki - 120 Nm . odkrecilem tak jak piszesz,najpierw sruba na imbus a potem nakretka-a "Speed sensor rotor ",,,ladna nazwa he he ...jest to nakretka tylko dlozsza i frezowana na"6 zebow a moj poprzedni rozmowca ma ciekawy pomysl ale mysle ze nic to nie da bo sam czujnik ma powierzchnie ok 1cm/kwadratoweg,wiec zabek majacy grobosc 5 mm,potem przeciety na puŁ....chyba nie! podpowiedz mi bo zeby zaczac szukac musialbym go rozebrac i pomierzyc a nie pamietam nawet rozmiaru nakretki.... gsx 750 f 04r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi