tls Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 witam, szukam jak w temacie chciałbym z wałem ale nie walony ; ) moze byc xvs Yamaha ale rozwaze kazda inna zblizona stylistycznie oferte oczywiscie nie nowego, wiec poza stanem i rocznikiem cena jest rowniez elementem jaki musze wziac pod uwage pozdrawiam, p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kilka miesięcy temu Prot oferował na tym forum swojego DS1100 na sprzedaż - skontaktuj się z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Prot jeszcze nie sprzedał. Uderz do niego. Sprzęt z polskiego salonu, na pewno bezwypadkowy. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 moze byc xvs Yamaha Piotr a czemu nie podales ceny ??? :eek: Tak cos czuje ze tylko opcja UK wypali :buttrock: Chociaz jak Prot jeszcze nie sprzedal .... powaznie bym sie nad tym zastanowil :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Piotr a czemu nie podales ceny ??? :eek: Tak cos czuje ze tylko opcja UK wypali :buttrock: Chociaz jak Prot jeszcze nie sprzedal .... powaznie bym sie nad tym zastanowil :crossy: no tak jak salonowy to moze byc dla mnie nieosiagalny cenowo - myslalem nad podaniem ceny, albo zakresu rocznikow... ale nie chcialem jakos ograniczac ew rozmyslan - licze ze mi sie finansowo kiedys w koncu polepszy... to latwiej bedzie... dzieki za namiary juz pisze zatem z zapytaniem do prota : ) ukoption tez nie odrzucam... pozdr, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 hmmm a ja sie tak zastanaiwm czy by mojego krążownika nie sprzedac bo bandziorem mi sie lepiej smiga :bigrazz: daj @ to foty podesle i wecej na temat jak jestes zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Też nie sprzedałam jeszcze swojego XVS 1100, 2003 rok. Daj maila na priv to podesle foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 No i prosze bardzo jak sie temat rozkrecil :icon_mrgreen: Tylko, Piotr, zaraz okaze sie ze te motocykle sa dla Ciebie poza granica finansowa :banghead: No chyba ze sie dogadasz ze reszte doplacisz pozniej czy cus :lalag: 15 tysiecy na 1100 w Polsce ...... moze byc za cienko :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ... ...... moze byc za cienko :lapad: no jest cienko... troche... a uno sie jakos wolno sprzedaje... wszystkie mi sie podobaja chwilowo jestem za krotki w kieszeni... (mam nadz oczywiscie ze tylko chwilowo) staram sie myslec ze nie bedzie za pozno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi