96robert Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 ... :buttrock: mistrz mechanik najpierw lewarkiem samochodowym wyprostował ramę-na oko, następnie spawarką elektryczną 220V i elektrodą 2 posmarkał ramę, potem novolem przeszpachlował i spraymatem psiknął, trochę kurzu z okuzacza, kilka dni na deszczu co by realistycznie wyglądało... :) -a potem: widziałygałycobrały!!!Są tacy magicy na świecie, są... :( A teraz poważnie: - sam sprzedałem sprzęta po szlifie, przytarł mnie wartburg... Motocykl kupił kolega z klubu, zrobiony. Dodatkowo dołączyłem grubiutką dokumentację od Stowarzyszenia Rzeczoznawców Polskich PZM. Wszystko obfotografowane przed naprawą, pomierzone, wycenione.Więc: realnie widziałygałycobrały! Koleś dokręcił dziś już 85.000km, bez żadnych remontów! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 A swoją drogą' date='jeśli ten motocykl jest wystawiany jako bezwypadkowy to należałoby zrobić mocną antyreklamę temu dealerowi.[/quote']To ten motocykl był sprzedawany przez dealera???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 No fakt...,chyba źle zrozumiałem.Nie wiem dlaczego od początku myślałem,że on stał w komisie... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gałas1 Opublikowano 23 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 W sobote dostałem smsa. Właściciel bitego Drag Stara zgodził się na moją propozycje cenową: 25.000 zł 8O za niby bezwypadkowe moto z całkiem niezłym wyposażeniem?Ta cena mówi sama za siebie. w kilku "uprzejmych" słowach odpisałem mu gdzie może wsadzić sobie ten motocykl. Ale jeżeli ktoś jest na tyle obcykany i umie sprawdzić czy moto nie jest niebezpieczne dla nowego urzytkownika to jeszcze 1 tyś. w dół i może być ciekawie :roll: Dla zinteresowanych dysponyje pełnymi namiarami na w/w sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi