dwapro Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Auto-Marko Zakład Elektromechaniki Marek Kopcza 59-220 Legnica, Koskowicka 10 Tel.: 076 866 46 67 Stanowczo nie polecam! Pojechałem (E46, 323) z lekkim stukaniem w elektornice po lewej stronie - partacz najpierw zgadywał co to jest przez 3 dni, podpiął auto do komputera skasował błedy i stwierdził, że stukała sonda lambda, potem stukanie dalej występowało - po 2 dniach postoju stwierdził że recyrkulator spalin, potem już ja do niego pojechałem z gotową odpowiedzią z forum bmw - elektorozawór nagrzewnicy - powiedział, że nie ma teraz terminu, byłem dzisiaj i powiedziałem żeby oddał pieniądze, które skasował za pierwszym razem - 150 pln bo zmieniam mechanika, bo nie mam czasu czekać w nieskończoność, na co stwierdził, że mimo nie usunięcia usterki kasy nie odda, bo tyle bierze za podpięcie komputera. Miał naprawić - jak sam powiedział na pewno wyjdzie po podłączeniu do kompa - i chciał wymienić sondę lambda za 400 zł... dobrze, że ktoś z forum bmw napisał, co stuka, to mogłem mu powiedzieć. Szkoda gadać. A do tego jak dzisiaj poprosiłem go o rachunek to powiedział, że pieniądze dostał w zeszłym roku i nie da. Zwróciłem się już w tej sprawie z zapytaniem do urzędu skarbowego, czy mógł tak zrobić. Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 mogłeś go uprzedzić, że pójdziesz z tym do urzędu skarbowego, pewnie poszedł by na jakąś ugodę :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Oczywiście poinformowałem go o tym jak odmówił wydania dowodu przyjęcia gotówki, odpowiedział tylko tyle, że jak ja go straszę skarbowym, to nie będzie ze mną rozmawiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi