Grzester Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Witam, chciałem zaprosić wszystkich na kolejną edycję zlotu. Tak jak w ubiegłym roku impreza będzie miała miejsce tuż za Rudną w Gwizdanowie, wszystkie informaje zamieszczam na plakacie: http://img220.imageshack.us/img220/8846/zaproszenie1al3.jpg PLAKAT Gwiazda wieczoru - IRA! Jeśli macie jakieś pytanie to proszę pisać, chętnie odpowiem, pozdrawiam :) Quote -Skolioza Team- Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondorio Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Banda dropsa bedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raio Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Zawiodłem się na tobie Kondonie. Spodziewałem się, że to Ty jako pierwszy założysz temat o Rudnej 09 ale organizator cię jednak ubiegł;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudyXJ Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 też by wypadało podskoczyć choć na 1 dzień ... pzdr Quote http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondorio Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Zawiodłem się na tobie Kondonie. Spodziewałem się, że to Ty jako pierwszy założysz temat o Rudnej 09 ale organizator cię jednak ubiegł;) tylko ja nie wiem czy bede tam wogole mile widziany , bo ja musze doszukiwac sie na necie jakiej kolwiek informacji a do niektorych to dzwonia z zaproszeniami, jak cos to rozbije namiot gdzies wioske obok i bede sam sie zlotowal :) p.s. a czy bedzie Stachurskyy ?? Edited February 5, 2009 by kondorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzester Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Kondorio, dla Ciebie nawet Beyonce zaprosimy hehe :D Quote -Skolioza Team- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzester Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 W związku z pytaniami o miejsce zlotu, odbędzie się on tak jak w zeszłym roku w Gwizdanowie (2km od Rudnej w kierunku Orsk/Chobienia) dolnoślaskie, powiat lubiński. Pozdrawiam Quote -Skolioza Team- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamcio Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Sławku będzie IRA :D A zaproszenie na pewno od nas dostaliście, jak nie to dostaniecie :) hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raio Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 W związku z pytaniami o miejsce zlotu, odbędzie się on tak jak w zeszłym roku w Gwizdanowie (2km od Rudnej w kierunku Orsk/Chobienia) dolnoślaskie, powiat lubiński. Pozdrawiam Chyba założę oponę z kostką :icon_twisted: , tamtejszy plac manewrowy aż się o nią prosi :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamcio Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Od razu się prosi :D Małe rajdy Enduro, ale damy rade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondorio Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 ostatnio na Motobajzlu duzy Irek prosil mnie zebym przyjechal, pozyjemy zobaczymy, a ty Raiuo sie nie wyglopiiaj z kostka, bo ciezko sie na niej zawraca w miejscu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamcio Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Z tego co słyszałem to na Twoje wesele mamy też wpaść? Także będziesz się musiał później zrewanżować :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raio Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 ostatnio na Motobajzlu duzy Irek prosil mnie zebym przyjechal, pozyjemy zobaczymy, a ty Raiuo sie nie wyglopiiaj z kostka, bo ciezko sie na niej zawraca w miejscu :) Sam wiesz, że mi się ciężko zawraca nawet na normalnej oponie, więck kostka wiele tu nie zmieni :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondorio Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Z tego co słyszałem to na Twoje wesele mamy też wpaść? Także będziesz się musiał później zrewanżować :) do Rudnej to chyba namiot cyrkowy bede musial zabrac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek XB Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Trzeba będzie zawitać dowas w zeszłym roku wygrałem na zlocie w Gradówku waszą koszulke :lalag: Quote ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts