Icea_PL Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 ... pora wymiany oleju w mojej DT nadeszla nieublaganie.Co polecicie do malutkiego endurka z przebiegiem 15 000 ?Mowa o oleju do silnika ofko. Do dozownika leje Mobil 1 Syntetic :buttrock: PS: Mowa o olejach osiagalnych cenowo dla szarego, nie nadzianego ludzika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Rozumuje ,ze chodzi o olej przekladniowy wiec polece to co zwykle sie poleca czyli MOTUL Transoil Expert 10w40 :buttrock: PzdrRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Ja polecam to samo. Czyli motul transoil 10w40. Jeżdżę na takim i jest gitpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 18 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 a ile kosztuje to zloto-wlose cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2004 Cena waha sie w okolicach 28 - 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 najlepiej wlej taki jaki miałeś wcześniej bo nie wiadomo czy inny sie nie pogryzie z resztkami poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Ja poprzednio miałem castrol, terz cały sezon przeleciałem na motulu i się nie pogryzło :buttrock: ale wiadomo że nie powinno sie zmieniać marki oleju co sezon Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi