Boa Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) Silnik rozwiercony z 985 ccm na 1360 big bor wtrysk SE zawory i ich osprzęt orient express tytanowy wałek Andrews super ostry wydech Buell Racing competition filtr k&n moduł ECM Racing amorki przód wurth kit do nich laski popychaczy regulowane tłoki oczywiscie JE wraz z wałem S&S wszystko kute kable i cewki compufire brak kagańca na silniku jedzie do konca sprzegło Barnett kevlar recing edition zwykły barnet szlag trafił po 420km a poza tym teraz składam Harleya silnik Delkron w połoączeniu z Edelbrockiem i gaznikiem Quicsilver 2 i instalacją nitro moc z włączonym nitro 260KM Jak dla mnie, to szok (pomimo, że nie kumam połowy wymienionych przez Ciebie rzeczy ;P ) :buttrock: Edytowane 5 Listopada 2009 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Kumać nie musisz. Po prostu wyobraź sobie że te nazwy to "śmietanka" wśród elementów tuningowych do tych sprzętów. To samo tyczy się mieszanki Delkron + Edelbrock. Zresztą tą drugą markę można często spotkać w programie "Poturbowani" na Discovery. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Wedel'broka kojarzę :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi