Gość Rysiek24 Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 witam wszystkich katajacych 2 i 4 kolowe bestie i bestyjki ma taka sprawe jak wiadomo tragicznie zmarl najlepszy polski kierowca Janusz Kulig [*] w celu pamietania o nim zostala zrobiona specialna naklejka a raczej jej wzor kazdy kto jest fanem i nie tylko sportow motorowych powinien taka naklejke przykleic gdzies na maszynie lub kasku z tylu aby pamiec o nim nie zagasla dolaczylem plik zip sa tam 3 wzory naklejki w roznych rozszezeniach naklejke mozna wykonac w agencji reklamowej trudniacej sie wyrobem reklam naklejanych pozdrawiam i lacze sie w zalobie [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Kazdy sobie to zinterpretuje jak chce ale dla mnie to juz jest leciutkie robienie wiochy! bo jak to sie szerzej rozpropaguje to kazdy dres na swoim maluchu oprocz naklejki super hiper tuning bedzie mial taka naklejke chociaz z Kuligiem nie mial nic wspolnego1 oczywiscie niw widze przeszkod aby ktos cos takiego mial jak chce ale ja wyrazilem tylko swoja opinie! przeczytalem jeszce raz swojego posta i chce tylko dodac ze nie chodzi mi o to zeby nie pamietac o kuligu tylko o to zeby nie robic z jego smierci jakiejs komercyjnej sprawy podejrzewam ze o Kuligu tak samo jak o BUblewiczu poprostu bede pamietal i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 tak dresomania jest najgorsza :buttrock: ale naszczecie dresy nie uzywaja neta (zamaly iloraz inteligencji :) ) ja tego nie zrobilem tylko udostepnilem ze sie tak wyraze dla innych wiec jak nie ze strony forum to z innej stronki mozna to sciagnac a pozatym nie maja miejsca bo zaduzo naklejek nike , adidas i power turbo nos system oraz musza miec miejsce na 2 paski wzdluz auta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Dobrze że ludzie chcą okazać szacunek dla zmarłego ale temat jest już w dziale "Przy piwie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 ja mysle ze pan Kulig sie nieobrazi jak nienakleje tego....jak tak dalej pojdzie to bedziemy chodzili poobwieszni jakimis textami typu"Niemen 4ever"....itp. ludzie beda umierac bo taka jest kolej rzeczy....teraz nic juz sie niezrobi w tej sprawie.....zamiast naklejki niech kazdy zapali znicz na grobie swojego idola...bedzie wiekszy z tego pozytek....podobnie jak rozsylanie textow na gg typu "domaluj znicz i przeslij dalej" po co to? wiadomo,ze kazdego to kopnęło....wiec nieplakac teraz tylko smigac i zapalic znicz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Ta nalepka moze byc ale profaner ma racje kulig przejdzie do historii tak samo jak bublewicz i wszyscy prawdziwi fani beda o nich pamietac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 ja mysle ze to dobry pomysl, i chyba sobie cos takieg onakleje :D pozdr. wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi