racoon Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Mam takie techniczena pytanie.Czy moglby ktos, napisac w punktach dlaczego silnik moze gasnac po pewnym czasie.1. paliwo jest2.prad jest3.motocykl zapala nawet przy -15 stopniach.( czyli zimno)po pewnym, czasie gasnie- DLACZEGO? Co moze byc przyczyna? Grozmi mi serwis motocyklowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 po pewnym czasie tzn kiedy? stojac na wolnych obrotoach czy po jezdzie? jak dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 18 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 na ssaniu chodzi i nic sie nie dzieje.jak sie nagrzeje i chcodzi bez ssania to gasnie po jezdzie zostawiony na luzie gasnie.Moze to filt powietrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat:-> Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Może coś zatkało dyszę?? Spróbuj ją przeczyścić.. Najprostrzym sposobem jest rozkręcenie go na maxymalne obroty (na luzie).Ale je początkujący jestem więc może jest inna przyczyna :buttrock: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Może obroty na biegu jałaowym sa troszke za niskie i dlatego gasnie, ale moge sie mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 no pewnie ze obroty (tak mi sie wydaje :buttrock: ) w jawie mojej tez tak mialem na gorącym silnikuwystarczy tylko śrubke od obrotow podkręcic i bedzie oktylko wtedy na zimnym silniku moga byc troche za wysokie no ale to normalne w silniku gaźnikowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi