Dr Big Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam Mam taki problem i prosiłbym o pomoc. Miałem małego szlifa Suzuki Dr Big 800s, mój problem polega na tym że martwię się czy w motorze nie mogło się coś uszkodzić ponieważ chodził jakieś 15-20s na wysokich obrotach.Bardzo proszę aby ktoś się wypowiedział kto zna temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 nie powinno sie nic stac po takim czasie , conajwyzej mogla dostac nieco glowica ( lozyskowanie walkow) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 nie powinno sie nic stac po takim czasie , conajwyzej mogla dostac nieco glowica ( lozyskowanie walk Swietna odpowiedz.. Jezeli lozyskowanie walka/walkow rozrzadu to dla ciebie nic to gratuluje;) Co do autora postu-nikt tu nie wrozy z fusow, moglo sie cos uszkodzic albo nie moglo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi