grzesiek3210 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tutaj masz klucz http://moto.allegro.pl/item535406203_klucz...yaba_showa.html LUDZIE nie piszcie takich rzeczy,że żabką odkręć albo jakimś uniwersalnym z roweru. Wiadomo,że można i młotkiem i przecinakiem odkręcić ale pomyślcie o tym,że kiedyś będziecie chcieli sprzedać swój motocykl i jeżeli ktoś zobaczy w jaki sposób "naprawialiście"zawieszenie to myślę,że nawet nie będzie chciał aby odpalać motocykl. Taka prawda oglądając motocykl zwraca się uwagę na detale, wtedy wiesz jak ktoś dbał o sprzęt....czy stać go było na wymianę czy na podcieranie szkłem du**y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 nie rozumiem twojej wypowiedzi. skoro pojdzie sobie kupic klucz do sklepu i kupi go za polowe tego co pokazales to powiedz jaki jest sens isc i wydawac 100 zl?? skoro tego klucza potrzebowal na gwalt a nie mial to niech sobie raz odkreci i dokreci francuzem a pozniej sobie poszuka klucza. pokazales mu gdzie mozna kupic i chwala Ci za to, ale nie mow ze bez sensu sa wypowiedzi w tym poscie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 jasiek09 mnie też zacytowałeś :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wontly Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Dzięki wszystkim za porady, co do kluczy oczkowych to może i znajdę taki wielki ale żabką nie będę odkręcał bo się porysuje itp... Kolego "grzesiek3210" dzięki za info, Do kolegi "Batman" pisałem i do tej firmy co podałem link i do producenta i dupa nie wysyłają do Polski... Pozdro all Edytowane 28 Stycznia 2009 przez wontly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) napisz mi jaki to rozmiar(zapewne 24mm), moze znajde oryginalny KAWASAKI albo YAMAHA. oddam za grosze. pzdr:) Edytowane 28 Stycznia 2009 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wontly Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam, 24mm to malutki, wewnątrz ma 36mm ta nasadka a zew. to chyba 54-56mmm już nie pamiętam dokładnie, kupiłem już ten klucz co kolega podesłał mi link z allegro, ale nadal nie mam tej wewnętrznej nasadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Kolego wejdź na forum motoX i znajdź tam podobny temat. Wczoraj przeglądałem forum i znalazłem podobnego posta i jest właśnie opisany ten klucz o którym mówisz i zamieszczone zdjęcie. Może ktoś Ci podpowie gdzie kupił taki klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wontly Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) No na motoX to też mój temat :))) dałem to do dorobienia więc może na koniec tygodnia będę miał... A pomijając już temat to jak by ktoś chciał taki klucz oczkowy jak z linku allegro, to mogę sprzedać za 70zł wysyłka darmowa. Edytowane 3 Lutego 2009 przez wontly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi