johny Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) Mysle ze w 3K ojro powinnismy sie zmiescic na glowe, w moim przypadku samo paliwo to jakias 1/3 kosztow calkowitych... :icon_mrgreen: Zapomnij. Myślę o tym temacie na 2010r. Za 3 k Euro nie masz szans obrócić z PL tam i z powrotem. Zresztą poczytaj co nieco relacji z takich wyjazdów i uwzględnij kurs E. Pozdro -:) Edytowane 15 Marca 2009 przez johny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joki Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Zapomnij. Myślę o tym temacie na 2010r. Za 3 k Euro nie masz szans obrócić z PL tam i z powrotem. Zresztą poczytaj co nieco relacji z takich wyjazdów i uwzględnij kurs E. Pozdro -:) ?? Za 3 k Euro nie masz szans obrócić z PL tam i z powrotem ???? bede złośliwy -faktycznie klub geriatryczny ?? Za 3 k Euro nie masz szans obrócić z PL tam i z powrotem ???? czy ten twoj midnajt to pali jak ciezarówka ?? czy tez musisz nocowac w hiltonach ?? paliwo liczac srednie zuzycie 6 l/km + wszystkie wymagane wizy i opłaty dla 2 osob /trasa przez rumunie/ to 800 ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 ?? Za 3 k Euro nie masz szans obrócić z PL tam i z powrotem ???? bede złośliwy -faktycznie klub geriatryczny ?? Za 3 k Euro nie masz szans obrócić z PL tam i z powrotem ???? czy ten twoj midnajt to pali jak ciezarówka ?? czy tez musisz nocowac w hiltonach ?? paliwo liczac srednie zuzycie 6 l/km + wszystkie wymagane wizy i opłaty dla 2 osob /trasa przez rumunie/ to 800 ojro Prozny trud, kolego. Jakis czas temu walczylem na forum z kims, kto podrozuje wydajac 6000PLN na tydzien. Dla mnie to jest calkowite nieporozumienie, ale w koncu zrozumialem, ze guzik mi do tego, jak kto marnuje swoja kase. Natomiast 3k Euro to kwota wystarczajaca na podroz do Mongolii dla trzech osob na trzech motocyklach, o ile ktos bedzie w stanie pouragac swojemu czlowieczenstwu i nie spac przez jakis czas w Hiltonach :icon_mrgreen: Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepano12 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 zatem przejdźmy do konkretów. Kto chce jechać i za jakim standardem optuje. Czasu coraz mniej do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Maj ? Myslalem ze rozmawiamy o czerwcu... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepano12 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Maj ? Myslalem ze rozmawiamy o czerwcu... :icon_rolleyes: maj, czerwiec mi to obojetne. Na wizę syryjską czeka się 3 tygodnie i trza chyba sie osobiście pofatygowac złożyć i odebrać. Czas obgadać szczegóły. Może wymieńmy sie tel. na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi