Skocz do zawartości

Poszukuję zakwaterowania w Bieszczadach na lato.

Zmucha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam nadzieje że dobry dział...

Mam takie pytanie odnośnie spędzenia wakacji w Bieszczadach.

Znacie może jakieś dobre, sprawdzone miejscówki? Jakiś domek, kwaterę. Tak żeby można pojechać z dwuletnim dzieckiem. Najlepiej w okolice Polańczyka lecz nie jest to jakiś konieczny rejon. Chcielibyśmy po prostu być w miarę w centrum Bieszczad. Wchodzi w grę okres letni.

Z góry dzięki za informacje z namiarem na PW.

Pozdrawiam.

Gość Lukasz1221

Witaj !

Siostra z mężem byli rok temu w tym miejscu co na foto widać. Nie narzekali, mówili, że jak u siebie w domu tam jest, dzieci również są (od właścicieli) . Nie byłem osobiście, więc nie wiem, reszte danych na zeskanowanej widokówce widać. Z opisu siostry i jej męża wygląda, że jest tam ciekawie :)

O to skany :

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=054481adde4a4bf9

Tu z adresem :

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ac0633c1ac968921.html

zależy co kto szuka w bieszczadach. polańczyk to solina, a bieszczady to bieszczady, przynajmniej w moim rozumowaniu. jest meta w nasiczne. mały domek, dwa strumyki obok, w nocy wilk podchodzi, komórka nie łapie zasięgu, tv tylko z sat, dojazd leśną drogą i starobrukiem, ok 10 km od asfaltu...

jest łazienka, może być z wyżywieniem, również są konie i niedaleko szlaki turystyczne konne.

jeżeli interesuje to mogę ci dać namiar na pw

Zmucha napisał:

Witam.

Mam nadzieje że dobry dział...

Mam takie pytanie odnośnie spędzenia wakacji w Bieszczadach.

Znacie może jakieś dobre, sprawdzone miejscówki? Jakiś domek, kwaterę. Tak żeby można pojechać z dwuletnim dzieckiem. Najlepiej w okolice Polańczyka lecz nie jest to jakiś konieczny rejon. Chcielibyśmy po prostu być w miarę w centrum Bieszczad. Wchodzi w grę okres letni.

Z góry dzięki za informacje z namiarem na PW.

Pozdrawiam.

Wpisz na wyszukiwarce-Galicyjskie Gospodarstwa Gościnne, tam znajdziesz to o co pytasz.Sa adresy, telefony, fotki. Mozesz wybierać oferty z całych Bieszczad. Polecam gospodarstwo Wiesława Matuszewskiego z Polańczyka.Dysponuje bogata bazą noclegową, w domu jak i w domkach campingowych nad zalewem.Pzdr.

Orzeszek :) napisał:

zależy co kto szuka w bieszczadach. polańczyk to solina, a bieszczady to bieszczady, przynajmniej w moim rozumowaniu. jest meta w nasiczne. mały domek, dwa strumyki obok, w nocy wilk podchodzi, komórka nie łapie zasięgu, tv tylko z sat, dojazd leśną drogą i starobrukiem, ok 10 km od asfaltu...

jest łazienka, może być z wyżywieniem, również są konie i niedaleko szlaki turystyczne konne.

jeżeli interesuje to mogę ci dać namiar na pw

Witam.

Ciekawe, ciekawe...

Masz może jakieś zdjęcia z pobytu w tym miejscu?

To jest jakieś 60km od Polańczyka w głąb Bieszczad. Jakieś 2h drogi.

Polańczyk dlatego że kojarzy mi sie z wakacjami z dzieciństwa a Bieszczady dlatego że są piękne :)

Jedziemy samochodem więc wszędzie jest blisko :) a z racji rodzaju posiadanego pojazdu wjedziemy też niemal wszędzie :)

Bardzo proszę o namiar na PW.

Pozdrawiam.

dersu napisał:

Wpisz na wyszukiwarce-Galicyjskie Gospodarstwa Gościnne, tam znajdziesz to o co pytasz.Sa adresy, telefony, fotki. Mozesz wybierać oferty z całych Bieszczad. Polecam gospodarstwo Wiesława Matuszewskiego z Polańczyka.Dysponuje bogata bazą noclegową, w domu jak i w domkach campingowych nad zalewem.Pzdr.

Witam.

Wpisałem i wyskoczyło mi tego naprawdę sporo :)

Mam już swoich faworytów :) głównie nastawiam się na domek :)

Dzięki.

Pozdrawiam.