bibor80 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Posiadam gsx-r K4 z 2005 roku. Mam problem z kierunkami, gdyz niewazne ktory kierunek wlacze to pala sie awaryjne. Chcialbym sie dowiedziec czy ktos wie gdzie znajduje sie przerywacz w tym motorze. przerywacz nie stuka jak np w samochodzie wiec nie bardzo wiem gdzie sie znajduje Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 2005 rok to k5?? wiec sie zdecyduj :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Rok 2005, ale kierunkow nie ma jeszcze w lusterkach, a z tego co czytalem to w K5 kierunki byly juz w lusterkach. No ale popraw mnie jesli sie myle. Tak czy inaczej rocznik 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 czyli k4( a moze i k3), z pierwsza rejstracja w 2005 a znajduje sie pod siedzeniem pasazera po lewej stronie , za modulem a przed czujnikiem poziomu i bezpiecznika male czarne pudelko 2x4 cm bodajze... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) W dowodzie mam wpisane ze rok produkcji 2005. Sprawdze dzisiaj ten przerywacz i dam pozniej znac czy go znalazlem. Dzieki Edytowane 20 Stycznia 2009 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam Przerywacz znalazlem, teraz czekam na nowy, ktory jest juz zamowiony. Dzieki za podpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 co prawda jak na moje oko ta awaria nie "siedzi" w przerywaczu ale........ może mam złe oko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 No i miales racje, to nie przerywacz. Bylem w serwisie suzuki i okazalo sie , ze moj jest ok. Podejrzewam, ze to przyczyna lamp diodowych. W serwisie powiedzieli ze ten przerywacz ichnie obsluguje. Jutro podlacze zarowke 21W i zobacze co sie bedzie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi