samsung Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Chłopaki damy rade! nie ma co pękac, jak zimowy zlot to musi śnieg padać! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezyd Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Wóz bojowy wsparcia technicznego ma skopaną zbieżność z przodu, jak i z tyłu. poza tym biegi ciężko wchodzą. Jesteś pewien, że chcesz tym jechać? Jako wóz bojowy wsparcia technicznego proponuje znanego wszystkim czarnego vana, ponieważ gitgolf też zaniemógł:-( zgłaszam się także jako nie pijący już alkoholik na kierowcę tegoż wozu, gdyż zielona boi się śniegu i nie pojedzie na zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrr Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 dzwoniłem do pilota w sprawie imprezy, gospodarze bedą na terenie już w piątek i zapraszają już na piątkowy wieczór, większość przyjedzie chyba jednak w sobotę rano do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Dezyd, jeśli planujesz jechać w piątek i wracać w niedziele, to możesz pełnić rolę wozu technicznego:P:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) dzisiaj zobacze czy jest olej w skrzyni od żaka:P i jak on tam zyje w garazu.... zapakuje spiwor:P i 40stką polece na zlot jesli sie nie odmysli:) przed wyjazdem.... Edytowane 3 Lutego 2009 przez pepomz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalcia Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) Jako wóz bojowy wsparcia technicznego proponuje znanego wszystkim czarnego vana, ponieważ gitgolf też zaniemógł:-( zgłaszam się także jako nie pijący już alkoholik na kierowcę tegoż wozu, gdyż zielona boi się śniegu i nie pojedzie na zlot. Widzę że już zadecydowane że jedziemy SHARANKIEM.... tylko szkoda że bez mojej wiedzy :icon_evil: Niestety muszę was za smucić chłopaki iż ten "znany wszystkim czarny van" musi zostać w sobotę w domu ponieważ do stanie w prezęcie nowy zderzak :icon_razz: Więc musimy sobie poszukać inną limuzynę :icon_biggrin: Edytowane 4 Lutego 2009 przez Natalcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Osieckie skrzydła zameldują się w Sobotę MOTURRRRRRRAMI :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Tu sie utnie- tzn gdzie , a raczej komu? :icon_mrgreen: Wcale nie powiedziałem, że dam sobie coś uciąć. Kobietom też można uciąć w jednym miejscu i przykleić w drugim... :icon_razz: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Biały git golf nie działa, czarny sharan wymiana zderzaka- pozostaje mój ryczący pocisk z rozbieżnością i rozfajdanym wydechem:P Dezyd? Nuna? poprowadzicie go?> jeszcze w nim nie spałem ale powinno być wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Biały git golf nie działa, czarny sharan wymiana zderzaka- pozostaje mój ryczący pocisk z rozbieżnością i rozfajdanym wydechem:P Dezyd? Nuna? poprowadzicie go?> jeszcze w nim nie spałem ale powinno być wygodnie. Oni też nie zostaną - imprezę w niedziele mają Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Najbardziej obawiam się że impreza spodoba mi się na tyle że :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: no i nie będę mógł wrócić pomyśle o alternatywnym transporcie. W moim aucie jest wolne jedno lub dwa miejsca, jadę w sobotę oczywiście z Piły. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezyd Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jak pogoda będzie taka jak dzisiaj to jadę Zieloną :crossy: :biggrin: Gitgolf też zrobiony, więc pojedzie jako wsparcie z Natalcią za sterami :biggrin: i Batmana pewnie też uda mi się namówić na odpalenie Coyota :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 i Batmana pewnie też uda mi się namówić na odpalenie Coyota :buttrock: A cholera wi... Jak transport nie nawali i dostanie w piątek kask w malowaniu El Diablo to i może El Coyote da się namówić na małe motórzenie... Kto wie. Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A ja mam mały problem? nagłe pogorszenie stanu zdrowia;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezyd Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A ja mam mały problem? nagłe pogorszenie stanu zdrowia;/ Tępy chu** :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi