eszte Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 witam... jutro musze zrobić 1wszy przeglą motoru i muszę zdobyć dane tego* motocykla. Czy ktoś mi może powiedzieć jakich parametrów mam dokładnie szukać? albo może ktoś podać te dane (z dowodu rejestracyjnego)? oras czy zdażyło się komuś że go cofneli przez np łysą (przednią) opone?;) bardzo prosze o info... pozdrawiam *gsxr 600 2003rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 A w wyszukiwarce to nie łaska poszukać?? poczytaj dział Przepisy pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszte Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 szukalem ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na moje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 kierunek: dział dane techniczne i serwisowe jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi