tomala122 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam wszystkich kupiłem nowy amorek i mam zamiar sam go wymienic czy ktos to robił i moze mi podpowiedziec jak krok po kroku postepowac.Z gory dziekuje za wszelka pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Instrukcja montażu powinna być w opakowaniu fabrycznym. Jeżeli nie ma to wypada oddać motocykl do warsztatu bo samodzielna wymiana może się skończyć na trasie niemiłym zaskoczeniem w postaci poluzowanej lub wręcz zgubionej śruby. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 a jaki to amortyzator? Piszesz ze wymiana amortyzatora, ale nic wiecej nie podajesz. Sprecyzuje swoje pytanie, to moze wtedy ktoś pomoże. Amortyzator tylni, przedni. napisąłeś tez ze amorek, moze chodzi o amorek skrętu?? Poza tym tak jak pisze Piotr , jesli nie ma instrukcji w środku , a ty nie za bardzo jesteś z mechaniką i wogole nie masz pomysłu/koncepcji jak sie do tego zabrać - to tez bym polecał warsztat. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ja zapytam, ile dałeś za amortyzator i gdzie go kupiłeś? Jakiej produkcji? Panowie, wiadomo, że chodzi o tylny. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala122 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ten amortyzator dostałem od kolegi bo zajechał motor i sprzedaje na czesci.Ale amortyzator zakładał w tamtym sezonie i przejechał na nim 5 tys km wiec jest jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ten amortyzator dostałem od kolegi bo zajechał motor i sprzedaje na czesci.Ale amortyzator zakładał w tamtym sezonie i przejechał na nim 5 tys km wiec jest jak nowy. Tylko jakiej jest produkcji? Ile kosztował kolegę? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala122 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zamykam temat .Wymieniłem sam prosta sprawa 2 godzinki roboty.A za takie porady dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam wszystkich kupiłem nowy amorek i mam zamiar sam go wymienic czy ktos to robił i moze mi podpowiedziec jak krok po kroku postepowac.Z gory dziekuje za wszelka pomoc.Pozdrawiam. Jakie pytanie takie odpowiedzi. Kupiłeś nowy ? dostałeś mało używany ? Zdecyduj się chłopie na jakąś opcję. Tylko 2 godziny? A gdyby serwis wystawił Ci rachunek na 2 roboczogodziny? Śruby dokręciłeś z odpowiednim momentem ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 To jak tomala? Nie odpowiesz mi? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala122 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 To jak tomala? Nie odpowiesz mi? Kolega dał za nigo 450 zł.A co do firmy to nic na nim nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi