murdoch2 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Co do wheelie, ja tam jeszcze jestem daleki od mistrzostwa, tak tylko testuję maszynę i swoje nerwy:) ...... Pozdro, Piotr To tak samo jak i ja. A ostatni (nooo kilka tyg temu już to było) efekt to połamany zadupek i kilka innych rzeczy przy plecach na trójce...no i zaje...poobijane dupsko (dobrze, że tylko to :clap: ) PS łańcuch ma 1,5 może bliżej 2 tyś km i jest w jak najlepszym porzędku (tak mi sie wydaje ;-). Więcej raczej nie zrobie bo od pewnego czasu przymusowy postój. Pzdr Edytowane 15 Września 2009 przez murdoch2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Hehe, na gume to ja w TTRce wchodze przy 15/44 :buttrock: Ale kwestia zębatek mniej jest dla mnie ważna. Chodzi mi o rodzaj łańcucha właśnie. Mam na oku Dyna Chains z x-ringami, ale zastanawiam się, czy to nie przerost formy nad treścią... ja na TT600S nawet na 14/50 nie umie powyżej jedynki na gumę :biggrin: a stara TT 59X poradzila bez problemu na trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziozrn Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 jakie przełożenie wychodzi seryjnie w yamaha tt 600re z 2004r ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi