ovvero Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Kocur wygląda dobrze, wszystko na swoim miejscu, tylko ciekawe jest to, że przy takim przebiegu zmieniał już tarcze z przodu :icon_evil: A i na zlocie w Giżycku był :biggrin: dziękuje za opinię, moto juz poszło niestety :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Przeglądając allegro i szukając motocykla w moim guście wpadł mi w oko Thundercat. Następnie czytałem fora w poszukiwaniu jego plusów oraz minusów, jak wiadomo jego najsłabszą stroną jest ta nieszczęsna dwójka. Jak myślicie, czy to wystarczający powód by nie kupować tego modelu? Czytałem że skrzynia sypie się gdy obsługujemy ją nieumiejętnie, i tu nasuwa się pytanie co to znaczy nieumiejętnie? Czy w Thunderacerach też jest ten problem,bo o nim też myślę. Ewentualnie jeśli padnie drugi bieg jaki jest,mniej więcwj, koszt naprawy. A jak sprawa wygląda pod względem serwisu obu modeli?jak jest z dostępnością części? Ewentualnie może doradzicie inny motocykl podobnych gabarytów w podobnej cenie.Z góry dzięki i pozdrawiam. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez markus1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi