dzienciol007 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Z żalem zawiadamiam brać motocyklową że zmarł nasz kolega Paweł "Żabiak" Nowak. Uroczystości pogrzebowe odbędą się w Rzeszowie na Cmentarzu Pobitno dnia 10 stycznia 2009 o godz. 10,30. W naszej pamięci pozostaniesz na zawsze. http://picasaweb.google.com/lh/photo/DOTNb...feat=directlink Edytowane 10 Stycznia 2009 przez dzienciol007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Szkoda.....kiedys pojezdzimy na blekitnym szlaku.... Jesli to nie problem....mozna wiedziec w jakich okolicznosciach?? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtxnn Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tak jak napisał Wariat, kiedyś spotkamy sie z Nim na błękitnym szlaku, a do tego czasu Rest In Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol007 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jesli to nie problem....mozna wiedziec w jakich okolicznosciach?? Na chwile obecną to sam nie wiem dokładnie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Pawła znałem osobiście. Był częstym gościem na naszych imprezach klubowych i pamiętam Żabę zawsze uśmiechniętego i pełnego życia. To wszystko jest do dupy!!! Najlepsi z nas zawsze odchodzą pierwsi, ale będą tam czekać na nas!!! Wyrazy szczerego współczucia dla rodziny,bliskich i wszystkich przyjaciół pogrążonych w żałobie po Pawle! Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Aygor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi