Listek31 Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Ze wzgledu na wiele telefonów i maili (gołębie pocztowe tez były - dwa ale były) które otrzymuję chciałbym zdementować pogłoski na temat mojego występu w skórzanych stringach podczas Ladies Night 6 lutego w Salonie Yamahy na ul. Połczyńskiej 120C. Jest to spowodowane nowymi godzinami pracy Salonu Yamahy na Połczyńskiej 120C i tym ze przytyłem po Świętach he he Poniedziałek 10 00 - 20 00 Wtorek 09 00 - 20 00 Środa 09 00 - 20 00 Czwartek 09 00 - 20 00 Piątek 09 00 - 20 00 Sobota 10 00 - 17 00 Niedziela - leczymy kaca po sobotniej imprezce w Salonie Do zobaczenia wiecie gdzie, wiecie kiedy i wiecie o której. Pozdro Listek31 Quote Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śliwa Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Liściu jest na pewno wniebowzięty z tymi nowymi godzinami pracy :P ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Jest to spowodowane nowymi godzinami pracy Salonu Yamahy na Połczyńskiej 120C i tym ze przytyłem po znaczy stringi za ciasne?? :icon_razz: Listek... skoro baby maja swoja impre to my faceci tez chcemy miec swoja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Listek... skoro baby maja swoja impre to my faceci tez chcemy miec swoja... No pewnie !!! :buttrock: I koniecznie ............. wystep Pan :icon_razz: Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszczola35 Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 No pewnie !!! :buttrock: I koniecznie ............. wystep Pan :icon_razz: Kochani, Wy i tak macie aż nadto atrakcji w wykonaniu Pań... :cool: Teraz coś special dla Kobiet przez duże K. A jak! W końcu Yamaha się postarała,żeby dziewczyny też przeżyły super wieczór i do tego w absolutnie 2oo-łowej atmosferze :biggrin: Fajnie, że coraz więcej firm motocyklowych dostrzega w Nas (kobietach) poważny potencjał motonitkowy. Byłam na Dniu Kobiet w Liberatorze...Być może to była namiastka przyszłej imprezy ,ale ten czas spędziłyśmy równie sympatycznie. :icon_biggrin: ściskam,owad miodpędny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 [...]dostrzega w Nas (kobietach) poważny potencjał [...] O yes !!! :buttrock: O tak !!!! :icon_razz: Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Listek31 Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 (edited) BĘDZIE PAN/PANI ZADOWOLONY/NA - DEWIZA FIRMY Edited January 10, 2009 by Listek31 Quote Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgu Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 BĘDZIE PAN/PANI ZADOWOLONY/NA - DEWIZA FIRMY zadowalac bedzie Listek :) :icon_razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zappa Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 zadowalac bedzie Listek :) :icon_razz: Znaczy się, że jak? Że w stringach? :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgu Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Znaczy się, że jak? Że w stringach? :icon_mrgreen: chyba bez bo sie w nie podobno nie miesci... :icon_razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zappa Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Szwagier, zbastujmy troszkę bo o zniżce w Salonie Yamahy na Połczyńskiej 120C będziemy mogli tylko se pomarzyć :icon_twisted: :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgu Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Szwagier, zbastujmy troszkę bo o zniżce w Salonie Yamahy na Połczyńskiej 120C będziemy mogli tylko se pomarzyć :icon_twisted: :biggrin: Hmmm... o ile bedziemy chciali sie w przyszlosci przesiasc na te "kamertony" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts