Listek31 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ze wzgledu na wiele telefonów i maili (gołębie pocztowe tez były - dwa ale były) które otrzymuję chciałbym zdementować pogłoski na temat mojego występu w skórzanych stringach podczas Ladies Night 6 lutego w Salonie Yamahy na ul. Połczyńskiej 120C. Jest to spowodowane nowymi godzinami pracy Salonu Yamahy na Połczyńskiej 120C i tym ze przytyłem po Świętach he he Poniedziałek 10 00 - 20 00 Wtorek 09 00 - 20 00 Środa 09 00 - 20 00 Czwartek 09 00 - 20 00 Piątek 09 00 - 20 00 Sobota 10 00 - 17 00 Niedziela - leczymy kaca po sobotniej imprezce w Salonie Do zobaczenia wiecie gdzie, wiecie kiedy i wiecie o której. Pozdro Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Liściu jest na pewno wniebowzięty z tymi nowymi godzinami pracy :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jest to spowodowane nowymi godzinami pracy Salonu Yamahy na Połczyńskiej 120C i tym ze przytyłem po znaczy stringi za ciasne?? :icon_razz: Listek... skoro baby maja swoja impre to my faceci tez chcemy miec swoja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Listek... skoro baby maja swoja impre to my faceci tez chcemy miec swoja... No pewnie !!! :buttrock: I koniecznie ............. wystep Pan :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 No pewnie !!! :buttrock: I koniecznie ............. wystep Pan :icon_razz: Kochani, Wy i tak macie aż nadto atrakcji w wykonaniu Pań... :cool: Teraz coś special dla Kobiet przez duże K. A jak! W końcu Yamaha się postarała,żeby dziewczyny też przeżyły super wieczór i do tego w absolutnie 2oo-łowej atmosferze :biggrin: Fajnie, że coraz więcej firm motocyklowych dostrzega w Nas (kobietach) poważny potencjał motonitkowy. Byłam na Dniu Kobiet w Liberatorze...Być może to była namiastka przyszłej imprezy ,ale ten czas spędziłyśmy równie sympatycznie. :icon_biggrin: ściskam,owad miodpędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 [...]dostrzega w Nas (kobietach) poważny potencjał [...] O yes !!! :buttrock: O tak !!!! :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) BĘDZIE PAN/PANI ZADOWOLONY/NA - DEWIZA FIRMY Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 BĘDZIE PAN/PANI ZADOWOLONY/NA - DEWIZA FIRMY zadowalac bedzie Listek :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 zadowalac bedzie Listek :) :icon_razz: Znaczy się, że jak? Że w stringach? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Znaczy się, że jak? Że w stringach? :icon_mrgreen: chyba bez bo sie w nie podobno nie miesci... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Szwagier, zbastujmy troszkę bo o zniżce w Salonie Yamahy na Połczyńskiej 120C będziemy mogli tylko se pomarzyć :icon_twisted: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Szwagier, zbastujmy troszkę bo o zniżce w Salonie Yamahy na Połczyńskiej 120C będziemy mogli tylko se pomarzyć :icon_twisted: :biggrin: Hmmm... o ile bedziemy chciali sie w przyszlosci przesiasc na te "kamertony" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi