sowa4 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 (edytowane) moto spalilo 4,6l/100km szacuneczek! nie udalo mi sie zejsc ponizej 5,4l/100km - oczywiscie przy rozsadnym tempie;] a propos moto przekroczylo 48kkm i juz jestem po drugiej regulacji zaworow masz (macie ) gdzies dane producenta(kiedy i co)? Edytowane 20 Września 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Yo! W ksiazeczce dawanej z motocyklem jest wszystko... Z wazniejszych rzeczy: - regulacja zaworow - co 24kkm - wymiana swiec - co 24kkm - inspekcja / wymiana filtra powietrza - 18kkm - wymiana oleju z filtrem - co 12kkm / 12 miesiecy - wymiana plynu chlodniczego - co 36kkm / 36 miesiecy - plyn hamulcowy - co 18kkm / 18 miesiecy - plyn sprzeglowy - co 18kkm / 18 miesiecy Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam Ja w tym roku przejechałem 5.5 kkm i również bez żadnych niespodzianek. Z moto wszystko wporządku i ze mną też. Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników CBF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Yo! A u mnie moto przekroczylo 48kkm i juz jestem po drugiej regulacji zaworow. Napinacz rozrzadu w polowie drogi. Bylem na CBF we wrzesniu w Alpach. Padlo 3356km, z czego 1291km na raz w drodze powrotnej do domu. Podnozki po obu stronach poprzycierane :). W drodze do domu z Alp, na austriackim paliwie, przy przelotowej 120km/h i sporym bagazem - moto spalilo 4,6l/100km co jest moim rekordem :]. Fabryczny akumulator wyzional mi ducha pare dni temu. Zgon przyszedl nagle, jak sraczka :]. Przez cale Alpy bylo cacy, po powrocie, po dwoch dniach stania - moto juz nie zapalilo - nawet rozrusznik nie zakrecil. Kupilem nowy z Varty w technologii AGM - jak polecil mi Adam M. Zobaczymy ile wytrzyma... Jeszcze troche smigania w tym sezonie planuje, wiec mysle, ze 50kkm przekrocze w tym roku :). Pozdro PS http://zbyhu1.republika.pl/moto/test.htm Piękna wyprawa , gratulacje . Maźę o takiej podróźy ale na razie wakacje rodzinne , ale kiedyś :buttrock: . Widziałem na twojej stronie źe byłeś na Woodstocku , teź tam byłem tylko w pracy i garaźowałem pod sceną . Co do spalania tonigdy nie udało mi się zejść poniźej 6 l/ 100km a zazwyczaj ok 7,5 l . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Piękna wyprawa , gratulacje . Maźę o takiej podróźy ale na razie wakacje rodzinne , ale kiedyś :buttrock: . Widziałem na twojej stronie źe byłeś na Woodstocku , teź tam byłem tylko w pracy i garaźowałem pod sceną . Co do spalania tonigdy nie udało mi się zejść poniźej 6 l/ 100km a zazwyczaj ok 7,5 l . Hej Chyba ostro pomykasz na swoim moto. Mi udaje się osiągnąć wynik 5,5 po Warszawie. Może kiedyś sie spotkamy często bywał na Bródnie ? pozdr. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) Może kiedyś sie spotkamy a moze mini zlocik CBF-ek na srodowej forumowej "rybce"? Edytowane 21 Września 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) a moze mini zlocik CBF-ek na srodowej forumowej "rybce"? Chętnie , tylko nie wiem co i jak. Edytowane 21 Września 2009 przez motoivan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 tylko nie wiem co i jak tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=99329&st=2100 masz temat, sadze, ze jutro padnie miejsce spotkania (zwykle wylotowka w odpowiednia strone lub np. torwar, godz. 17.30) i cel wyjazdu - 20-30 maszyn, odleglosc sr. ok. 60km w jedna strone, miejsce - jakas knajpa pod Warszawa, cel-wspolna jazda, pogaduchy, konsumpcja rybki (lub innych specjalow), powrot solo badz w podgrupach w dowolnym czasie, predkosc- tam:przepisowa (kolumna), powrot: co kto lubi. jest fajnie;) Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Brzmi ciekawie , będe śledził temat , mam nadzieję źe uda mi się zorganizować na środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) mam nadzieję źe uda mi się zorganizować na środę no to... "do milego";) wlasnie pojawil sie cel wyjazdu w srode: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1496117 Edytowane 21 Września 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Hej ! Jeszcze nie brałem udziału w takich zjazdach. Trzeba w końcu spróbować ! Jak nie wyrobię się na Puławską to dojadę do knajpy bo pracuję w Lesznowoli na trasie Piaseczno-Magdalenka pozdr. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 to sie widzimy ja bede na niebieskiej CBF;] Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Będe na 99% . Srebrna CBF z full owiewką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 czy którys z kolegów ma zamontowane jakies akcesoryjne kominy w swoich cbf1000 ? Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 czy którys z kolegów ma zamontowane jakies akcesoryjne kominy w swoich cbf1000 ? jak przesledzisz watek to z pewnoscia znajdziesz odpowiedz: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1439680 Bo ja myslalem nad zalozeniem szyby z Varadero zbyhu - jak poszlo z szyba? wymiana sie udala i same pozytywy? Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi