Luker_zet Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 No festiwal chyba odpadnie bo plan na papierze i tak jest napiety a w praktyce pewnie beda przesuniecia jak Tytus gdzies zaspi... :biggrin: Ja ogarne jakoś niedlugo trase przez pireneje i maroko zeby bylo git. Jacys chetni zeby poszukac "atrakcji" na pozostalych odcinkach? Drugiego ducati pewnie nie znajdziemy ale mozna poszukac jakis fajnych tras lub innych rzeczy ktore warto zaliczec - i nie chodzi mi ani o kluby ani o hiszpanki bo to bedziemy ogarniac ad hoc :icon_razz: No i trzeba jeszcze ustalic kto co bierze ze sprzetu (kamery, aparaty, gpsy, skarpety itp). Przydaloby sie zrobic jakas liste zeby sprytnie sie podzielic. Ja bede mial gps (jak uda mi sie ogarnac zasilanie na moto i dobra mape), kamere i skarpety :biggrin: (Tytus jaka miales mape na gpsie w zeszlym roku?) Promy mozemy zalatwiac na miejscu ale moze byloby dobrze sprawdzic w necie daty kursowania i ceny..... jakis ochotnik? :biggrin: U mnie ostatnio niestety brak czasu wiec sie w tym roku nie podejmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 przepraszam ja nigdzie nie zasypam ot tak sobie poprostu trudy wycieczek ;) Co do mapy to ja mialem w tamtym roki iGO 2006 w tym roku bede mial iGO8 z najnowszymi mapami z przed miesaica ( moze jeszcze do czerwca jakas aktualizacja wyjdzie ;) ) wiec powinno byc ok. Tylko problem bo maroka nigdzie nie ma na mapach gpsu :/ widocznie zadupie nieziemskie ;) Sprzet to i tak bede mial GPS, kamere i aparat bo to i tak za wiele miejsca nie zajmuje a mam wszystko specjalnie pod wycieczke ustawione ;) Przydal by sie jeszcze jakis patent na mocowanie kamery do tankbaga (przod) bo w zeszlym roku nie byl stabilny ale to moja glowa by wszytsko dopiac na ostatni guzik ;) Ty Lukasz ogarnij plan wycieczki bo jak Enza nie ma to ty zostajesz nastepny po nim "trzezwo myslacym" czlowiekiem w ekipie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariot Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Plan super, niezmiernie ciesze się iż wyklarował się przewodniczący szkolnej wycieczki :) ukłony w strone Lukera i oklaski za odwage ;) - troche męczy mnie temat tych koszulek, bo chyba nikt nie zdeklarował się na 100% ja moge ogarnąć ten temat tylko musimy zrobić liste kto jedzie na 100% jak wykombinuje cene za nie to ustalimy kto jaki rozmiar bierze ile itp. cena będzie pod koniec tygodnia przyszłego bo teraz troche mam kiepsko z czasem może uda się wykombinować jeszcze jakieś fajne gadgety ;) typu kieliszek na smyczy z naszym nadrukiem hehehehe :) a tak w ogóle to wy wiecie że za 4 tygodnie będziemy juz hen hen daleko za górami za lasami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Promy mozemy zalatwiac na miejscu ale moze byloby dobrze sprawdzic w necie daty kursowania i ceny..... jakis ochotnik? :biggrin: U mnie ostatnio niestety brak czasu wiec sie w tym roku nie podejmuje... Promy kursuja co godzinke czy dwie ;) (jakos od rana do 21szej czy 22giej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja jade oczywiście na 100% i zamawam cwaj koszulken z nadurken i ainen kieliszken ze smyczen. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) NO ja rowniez jade na 100%, bo jakby inaczje :buttrock: wiec wezme 2 koszulki najlepiej czarne. Tylko nowi cos milcza..... czyzby tylko na gotowe ??? Jezeli chodzi o praktyczne gadzety, to ja wezme Poxiline, tasme typu Mc Gyver dla wszytkich i skarpety tez dla wszytkich :D . NIe ma sensu sie dublowac wiec tasme biore na siebie. Wiadomo, aparat tez biore. Edytowane 13 Maja 2009 przez wokibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 eh... ja ostatnio tez zalatany jestem... ja jakby co to poproszę 2 koszulki (czarna i niebieska) rozmiar L. ze rzeczy to biorę: namiot (3 osobowy to mogę przygarnąc wariota i tytusa), spiwór (mogę co najwyżej przygarnąć jakąś hiszpankę), spray do łańcucha (400 ml Motul - starczy dla 3 osób na wyjazd). i to co już dla siebie: majty, skarpety, krótkie spodenki, spodenki kąpielowe, tshirty, bluza (długich spodni nie biorę), buty, proszek do prania. Wszystko pakuje do worka z Louisa za jakieś 30 zł... nawigację i aparat mam w Omni jakby nawi było za mało... Co do trasy to jak już dolecimy do monako, saint tropez to później wiadomo, że jedziemy wschodnim wybrzeżem i tak do samego promu na Ibize. Osobiscie mogę zajać się Ibizą i zaplanować nam uciech 100 :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) Panowie w poniedzialek dzownie w sprawie toru. Musze wiedzic na ile maszyn i na ktora godzine zazerwowac tor. Jak dlugo chcemy smigac ?? Opcja jest : 27.06 - sobota: 17.30 - 19.30 28.06 - niedziela 08.00 - 19.30 Proponuje niedziela na 09.00 Edytowane 15 Maja 2009 przez wokibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Panowie w poniedzialek dzownie w sprawie toru. Musze wiedzic na ile maszyn i na ktora godzine zazerwowac tor. Jak dlugo chcemy smigac ?? Opcja jest : 27.06 - sobota: 17.30 - 19.30 28.06 - niedziela 08.00 - 19.30 Proponuje niedziela na 09.00 eeee no niedziele to bedzie lipa... latanie po torze a potem 1200 km do domu????? chlopaki ze slaska jezdza do poznania 350 km, 1 godzina jazdy i juz nie maja sily wracac 350 spowrotem do domu, a my mamy leciec 1200?? ja jestem za sobota. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 chyba sobota to lepszy pomysl... tylko jeszcze do konca nie wiadomo ile km na trasie bedziemy robili w sobote.... jezeli lecimy z Barcelony to ponad 1000... chyba ze w piatek dolecimy gdzies blizej toru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 chyba sobota to lepszy pomysl... tylko jeszcze do konca nie wiadomo ile km na trasie bedziemy robili w sobote.... jezeli lecimy z Barcelony to ponad 1000... chyba ze w piatek dolecimy gdzies blizej toru... jestem za tym zeby zaraz przed torem przejechac jak najmniej, potem po torze miec ta nocke na odpoczynek... Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Z Barcelony bedzie ok 1300km, autostrady w Hiszpani i Fracji platne, wiec nawet jak bedziemy chcieli w sobote podgonic to i tak bedziemy zbyt zmeczeni na tor. Mozna w piatek zrobic polowe, przespac sie np Lyon, bo w Barcelonie wydaje mi sie ze mozemy cos przyimprezowac i wtedy mozemy wyjechac ok poludnia. http://www.innovationinthesun.com/ :biggrin: Na Ibizie warto byc w czwartek 18.06 bo wtedy jest super impreza otwierajaca sezon :buttrock: http://www.ibiza-spotlight.com/night/club_dates_june_i.htm :icon_twisted: MOwa o tej Cream Opening Party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Na Ibizie warto byc w czwartek 18.06 bo wtedy jest super impreza otwierajaca sezon :buttrock: Bart widze ze ogarniasz temat Ibiza 2009 :biggrin: To jak bys mial jeszcze wolna chwile moze warto sprawdzic jakies fajne miejsce do spania.... pewnie i tak cos znajdzeimy ale warto by było miec cos dobrego blisko plazy i klubow :biggrin: Cos jak w Makarskiej by sie przydalo... Moto juz na przedwyjazdowym przegladzie.... znalezli tyle rzeczy ze na Ibizie to starczy mi chyba tylko na wode :icon_razz: Znalazlem w necie pare fajnych tras w hiszpanii to sprobuje zlozyc z tego jakas trase dla nas... http://www.bestbikingroads.com.php5-2.dfw1...ent&code=16d2b1 http://www.bestbikingroads.com.php5-2.dfw1...ack&code=171f61 http://www.bestbikingroads.com.php5-2.dfw1...-Mar&code=a9681 Edytowane 20 Maja 2009 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Bart widze ze ogarniasz temat Ibiza 2009 :biggrin: To jak bys mial jeszcze wolna chwile moze warto sprawdzic jakies fajne miejsce do spania.... pewnie i tak cos znajdzeimy ale warto by było miec cos dobrego blisko plazy i klubow :biggrin: Cos jak w Makarskiej by sie przydalo... Cos poszukam. Trasy wygladaja fajnie i lokalnie :lalag: Dzwonilem w sprawie toru. Termin jest wolny w sobote 17.30 - 19.30 , ale lepiej wczesnej sobie zaklepac. Bilety mozna kupic na miejscu. Cennik dosc ciekawy :biggrin: : 1 lap - 22Euro 4 laps - 75 Euro 8 laps - 145 Euro Mozliwe ze bedzie mozna zakombinowac i kupic wiekszy pakiet i sie podzielic. NIe wiem jak to dokladnie wyglada. CIAGLE CZEKAM NA ODPOWIEDZ RESZTY EKIPY KTO, JEST ZA TYM TERMINEM. TOR MA OK 21KM WIEC NAPISZCIE NA ILE OKRAZEN KAZDY Z WAS BEDZIE REFLEKTOWAL. Rozumiem ze na wyprawe jada : Mycior, Tytus, Tazii, Luker, Wariot i Ja tylk ???? BRAK ZAINTERESOWANIA RESZTY MOZNA ROZUMIEC DWOJAKO........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Co do toru to ja minimum 2 lapy , jeden rozgrzewkowy drugi rura ;) heh, wokibart widze ze juz wszystko ogarniete w sprawie imprez wiec jak bedzie nie fajnie to wszystko na ciebie ;) :P Co do reszty chlopakow to wiadomo ze stara gwardia jast pewna do wyjazdu co z reszta to kwestia woli i checi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi