krzysiek1011 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 :banghead: nie moge nigdzie znalesc tylniej tarczy hamulcowej do mojej apki i jedze narazie tylko z jednym hamulcem :( nie wiem od czego moge dopasować moze od DT 125??? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 pierwsza lepsza aukcja na allegro http://moto.allegro.pl/item514763868_tarcz...awasaki_tm.html Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 napewno byloby latwiej jakbys ja wykrecil i zrobil chociazby w paincie jakis rysunek a`la techniczny, gdzie umiesciszz wszystkie wymiary. mam troche tego u siebie to moze coś Ci podpasuje. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poszukaj od rx'a lub innej apki, bo mają takie same piasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Są zakłady specjalizujące się w dorabianiu tarcz hamulcowych. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondziak Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Na allegro powiny byc tarcze do tych bzików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi