melvin0789 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 koszta przywiezienia moto to podobno około 1k pln więc najlepiej ogarnąć ze 3-4 znajomych i heja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 policz sobie za benzynke i flaszki dla ziomków , oraz procent od kwoty jaką zapałciłeś (licz jak kredyt) pzdr spoko - nic nie zostanie zapomniane :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 koszta przywiezienia moto to podobno około 1k pln więc najlepiej ogarnąć ze 3-4 znajomych i heja... Ale skad ten tysiac? Z Niemiec wyjdzie taniej, z USA duzo drozej.A we Francji czy Wloszech to lepiej wcale nie szukac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 UK :) sory zapomniałem dopisać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tyle to cię wyjdzie jak mieszkasz w UK , kurierzy biorą od 160f do 200f + doliczyć paliwo to spokojnie wyjdzie 1000zł , a w UK dobrego plastika kupić to często tyle samo co w PL trzeba dać a czasami drożej . Ja na swojej r1 2000zł w plecy ale nakedy, chopery dużej pojemności naprawdę się opłaca i oczywiście pordzewiałe strupy i po szlifach z aukcji firm ubezpieczeniowych ale ja tam nie zaglądam bo lepiej kupić igiełkę i 1 oglądającemu ją sprzedać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Teraz w UK ceny maszyn poszły w górę, dla przykłądu jeszcze na koniec sezonu za R6 (igła) z 99 lub 00 AD trzeba było wyłożyć 2400/2500 tys funciaków, teraz takie same sprzęty oscylują w granicach 3200/3300 funciaków :rolleyes: Kolega chciał sobie sprowadzić, ale na ten moment się po prostu nie opłaca :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 odświeżam: http://www.allegro.pl/item532854373_honda_...ort_torzym.html możecie wypowiedzieć się odnośnie tego egzemplarza? był on podany jako jeden z przykładów w temacie, teraz jestem nim zainteresowany, mógłby ktoś go obejrzeć i powiedzieć w jakim jest stanie? znów mam do sprzedającego prawie 400km :? że też w łodzi nie ma nic wartego uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A chcociaż dzwoniłeś? Co gość o niej mówił? Końcówki kiery, szyba, sety, błotki z osłoną łańcucha, dekiel z lewej trochę obtarty, polerka, trzeba wypytać, bo moto ładnie wyglada na zdjęciach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi