Fazorex82 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam wszystkich.Planuje zakup motocykla na nowy sezon.Do tej pory w mojej karierze panowaly praktycznie Yamahy R1.Wybor padl na Kawasaki zx10r ninja 2006 rok lub 2007.Na nowszy funduszy nie ma:), ale mniejsza z tym.Chodzi mi o rzecz, ktorej nie moglem doczytac nigdzie a mianowicie o tlumik drgan kierownicy (zwany powszechnie amorkiem skretu).I tutaj pytanie do znawcow tematu:Czy w tych modelach zx (2006-2007) nie zawsze wystepowal amortyzator skretu?Czy na rynek amerykanski wychodzily wersje bez tej opcji?Pytanie ma zwiazek z maszyna ktora ogladalem wstepnie i nie miala wlasnie tej opcji a wlasciciel jej tlumaczyl sie tym ze nie wszystkie wychodzily z amorkiem i ta jest bez tej opcji.Dotychczas ogladane przeze mnie wszystkie posiadaly, w tym nawet 2 z USA.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Dobrze wiesz, że ten egzepmlarz, który oglądałeś to była jedna wielka pomyłka, a ten handlarz to kawał cioty i na Twoim miejscu nie wierzyłbym mu w ani jedno słowo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazorex82 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dobrze wiesz, że ten egzepmlarz, który oglądałeś to była jedna wielka pomyłka, a ten handlarz to kawał cioty i na Twoim miejscu nie wierzyłbym mu w ani jedno słowo :wink: Nie nie to inna ninja.Wczesniej zaczalem ten temat ale jak widac nikt nie pisal.Chodzilo o calkiem inny egzemplarz ktory tez byl na allegro ale zostal juz sprzedany.Mam na oku jedna ma zrobione 1000km jest w idealnym stanie.Jest motocyklem pokradziezowym kupionym na aukcji w stanach.Brakujace elementy zostaly uzupelnione o nowe oryginalne.Zostaje rejestracja.Moto na dotarciu wymaga 1 zmiany oleju ogladalem i jest igla.Jeszcze farba na oponach nie dotarta.Zastanawiam sie nad nim wydaje mi sie ze wart uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 kazdy zx10r od 2006 niezaleznie czy na rynek usa/europa/chiny wystepowal z drogowa( inna srednica tloka niz torowki dostepne jako akcesoria) wersja amortyzatora skretu Ohlins! Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi