RaY Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) jAK W TEMACIE - http://www.allegro.pl/item521739284_shoei_...j_w_polsce.html Edytowane 4 Stycznia 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 za ile zakończysz aukcje przed czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 za ile zakończysz aukcje przed czasem? 950 i wysylka gratis przy wplacie na konto :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 a jak z Kagayamą którą tez masz na aukcji?? jaka cena Cię satysfakcjonuje?? (logicznie) pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) bez minimalnej kagayama, za ile sie skonczy aukcja za tyle oddam :) PS. Wkrotce beda inne xr1000 :) Edytowane 7 Stycznia 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 bez minimalnej kagayama, za ile sie skonczy aukcja za tyle oddam :) PS. Wkrotce beda inne xr1000 :) a coś konkretniej?? bo nie wiem czy o ten walczyć czy coś innego pasującego mi byś miał.........(rozm M) ps. zależy mi na czasie (kasa sie rozpływa) pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 a coś konkretniej?? bo nie wiem czy o ten walczyć czy coś innego pasującego mi byś miał.........(rozm M) ps. zależy mi na czasie (kasa sie rozpływa) pozdrowiony Michałku nie płacz....licytuj i walcz :icon_mrgreen: :buttrock: Ray zrob wyjatek dla kolegi i chociaz na PW napisz mu ile Cie interesuje...dogadajcie sie bo Michaś juz ddlugo szuka garnka :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Michałku nie płacz....licytuj i walcz :icon_mrgreen: :buttrock: Ray zrob wyjatek dla kolegi i chociaz na PW napisz mu ile Cie interesuje...dogadajcie sie bo Michaś juz ddlugo szuka garnka :icon_mrgreen: dzięki Grzechu jak się nie uda to cóż... bedzie AGV....albo Vandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) jak zalezy na czasie to walcz o kagayame :) jest jak nowy. Edytowane 7 Stycznia 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi