Fenix69 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) mam - wydaje mi się - ładną sztukę do wyjęcia ale ... mam do niej 400km w jedną stronę więc ... zasięgam opinii gdzie się da http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1069344 wiem że tablica i podświetlenie ... hmmmmm ... ale to się da zmienić gość nie ma historii tego moto - ani jednego kwitu ... mam Vin - da się go jakoś sprawdzić?????????????? troche droga byłaby moja wycieczka ... doradźcie coś ... nie chce zrobić 800km po damski ch.... Z góry dzięki Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 nie ma sensu - święta sie juz kończą i po H ci choinka. Przepraszam ,ale nie mogłem sie powstrzymać. ----- Wizualnie wyglada OK, ale po tych fotkach to ciezko strzelać w pewniaka. Poszukaj kudzi z Krosna - moze by ci lukneli to moto LIVE. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) nie ma sensu - święta sie juz kończą i po H ci choinka. Przepraszam ,ale nie mogłem sie powstrzymać. ----- Wizualnie wyglada OK, ale po tych fotkach to ciezko strzelać w pewniaka. Poszukaj kudzi z Krosna - moze by ci lukneli to moto LIVE. pzdr Moderator i spamuje .... Napisałem że nie jest to ważne ... da się to w pi... zdjąć - chodzi mi o moto a nie o tjuning made in pcim dolny mam jeszcze takie foty: http://www.allegro.pl/item507003584_piekna...ade_1000rr.html PS - a znasz kogoś z tamtych stron godnego polecenia? Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Moderator i spamuje .... no przeciez przeprosiłem :bigrazz: PS - a znasz kogoś z tamtych stron godnego polecenia? niestety nie mam, ale przelec po uzytkownikach i podbij do kogoś bezposrednio - np: anretam jest z Krosna , moze ma czas i ochote.Mozesz też bespośrednio podbić do kogoś z Sanoka (Ryjek), moze zna moto i jego przeszłość. PS Dal mnie ciut tanio - jak na sprzęt "bez przeszłości", ale moze sie myle i motong jest wporzadku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) mam Vin - da się go jakoś sprawdzić? Da się. Z tego co widzę to moto jest sprowadzane z USA (ma odblaski po bokach) więc musi figurować w amerykańskim systemie. Sprawdź je sobie po VINie na http://www.carfax.com/ Dodatkowo wiejski tuning też jest charakterystyczny dla USA (+ wydech). Dostęp kosztuję ale chyba warto zapłacić te parędziesiąt złotych przy takim sprzęcie. Tam będziesz miał dokładne informacje - jeśli jest igła to będziesz miał podany przebieg przy wyrejestrowaniu przed opuszczeniem USA - jeśli miał jakieś przygody to wszystko będzie opisany (w sytuacji samochodów nawet nie raz można znaleźć notkę policyjną i ubezpieczalni z miejsca zdarzenia). Warto sprawdzić bo wiele handlarzy rejestruje moto w PL aby ukryć jego historię - kupując z USA masz akt własności ze wszystkimi informacjami o przygodach motocykla - rejestrując go pierwszy raz w PL dokument ten zostaje w urzędzie i nie masz do niego dojścia. Wykorzystują to handlarze i pod przykrywką zarejestrowania mogą sporo ukrywać. ps: bardzo ładne malowanie choć Twoja f3 to najładniejsze malowanie z tego rocznika :D :D :D edycja: dopiero teraz obczaiłem drugi link i się potwierdza, że usa - carfax powinien Ci sporo pomóc ;) Edytowane 2 Stycznia 2009 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi