Trauma Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Myśle ,że temat na czasie... Nie miałem gdzie dopasować swojego problemu więc powstał temat. Mianowicie mam problem w swojej CBR F2. Problem dotyczy zadupka i lewego boczku , mianowicie nie zgrywają mi sie ,a wygląda to tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0904a886ba43be60.html Jest ktoś kto potrafiłby to ładnie spasować? Czy raczej nie da rady tego zrobić i będe musiał kupować boczek i go malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Po pierwsze nie tu ten temat i niedlugo ci go kots przeniesie . A co do tego to co tam jest ? plastik wyłamany czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 najprawdopodobniej brakuje 2 kołeczków które powinny łączyć lewy boczek z tym plastikiem nad lampą. Może ktoś dałby rade takie cudo zrobić. Bo kupno boczka w takim malowaniu jest prawie ,że niewykonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 jest dział "mechanika ogolna" poczytaj sobie dzialy co i gdzie wstawiac, bo balagan na forum jest niezbyt mile widziany przez władze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jesli te kołeczki są plastikowe to da rade to zrobic bez problemu . Znajomy pracuje w warsztacie co spawają plastiki . I pewnie dorobił by takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi