napster Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam:) Mam Suzuki GN 250 '96 r. i mam pytanie, czy orientuje się może ktoś z was jakie przyspieszenie, czas od 0-100 km/h ma ten motor? Jeśli powtarzam się z tematem to przepraszam, ale nie udało mi się znaleźć podobnego. Za odpowiedź z góry dziękuje^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 A to wogole 100 pojdzie :cool: :icon_mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Osobiście sam 100 jechałem, na placyku (!), na oko powiedziałbym, że 7 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Nie no takiego dżołka zapodałem. Pisze ze koło 13 sekund http://motoprofi.com/motospecspictures/suz...250_e-1991.html . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Niewiele się pomyliłem ;P Największa wada tego sprzętu to nisko umieszczone podnóżki i stopka centralna, które szorują po asfalcie przy nieco większych złożeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Achaaa :] No to dzięki, właśnie ciekaw byłem jaki to czas, bo do 100 to moje Suzi zrywne jest, ładnie się zbiera ale od 100 km/h już powoli niestety, zresztą widać że nie bardzo pasuje mu prędkość rzędu 110, 120. Generalnie jestem zadowolony z tego motorka, to mój trzeci dopiero ^^ , poprzednio Simsonkiem śmiagałem ;] Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam No faktycznie do 100 rwie że hoho :) Jak po simsonku to fakt spoko maszynka a i linia niczego sobie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi