Artix7 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Na początku wspomnę że raczej nie mam doswiadczenia w crossach. Raczej od poczatku jezdzilem scigaczami lub ewentualnie chooperami. Rozglądam sie za crossem bo ciagnie caly czas do jazdy a po sniegu nie zawsze na scigaczu sie da Razz (choc jeszcze sezon sie nie skonczył). Moze potrafi ktos doradzic za czym sie rozejrzeć, moze ktos jest z Kielc lub okolic i bedzie mogl poradzic, moze ktos ma cos do sprzedania godnego polecenia. Najchetniej zwracalem na poczatku na KTM i Husqvarna ale po małym przegladzie ogłoszen stwierdzilem chyba ze nie ma co sie ograniczac Smile Najwiecej ciekawych ogloszen widze z YAMAHA 426. Moze ktos miał i powie mi o tym a moze o innym: SUZUKI DR 350 Husqvarna TE410 KTM 360 i 380 Yamaha YZ 400 HONDA CRF 450 Rozgladam sie za 450 choc mysle ze nie jeden pewnie bedzie potrafil mnie przekonac ze 250 wystarczy. Nie chce kupowac za starego i tez za mlodego chyba jesli chodzi o cene to 1997-2004 bedzie najbardziej odpowiedni i jesli chodzi o cene tez nie za wysoki. Z tego co widze za 5-6 tys mozna juz cos wybrac. Nie chce tez w razie czego za duzo stracic na tym jakbym przesiadal sie na cos innego. FAjnie Jesli ktos jest z okolic Kielc i chetnie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Husqvarna wr 360 po kompletnym remoncie 96r, zarejestrowana. Cena 5,5. Zdj http://www.bikepics.com/members/pikus910/ jak bys byl zainteresowany to odezwij sie na pw moge wyslac dokladny opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 polecam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1134759 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi