piotrek2345 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam siadł mi uszczelniacz w przednim zawieszeniu w Kawie Kle 500 91 r Kupiłem uszczelniacze i w sobote musze zabrac sie za to zawieszenei tylko nie wiem ile oleju powinno sie wlac do jednej lagi :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 515 cm olej 10W20 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Podziekował :notworthy: A 515 mm a nie cm chyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Podziekował :notworthy: A 515 mm a nie cm chyba ? 515 ccm czyli centymetrów sześciennych Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi