jabsei Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 juz mialem wyrzucic, ale pomyslalem sobie, ze moze komus sie przydadza, sa w dobrym stanie (zadbane;) jest jeszcze kilka pojedynczych Motocykli z 2005 oraz Magazyn Custom nr 02,03,04 i 06 +Katalog Motocykle 2007. Warunej - odbior osobisty w Warszawie - jak najszybciej (bo mi zalegaja i zajmuja cenne miejsce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 hmmm szkoda, że nie możesz wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 witam mogę odebrać je od Ciebie w dniu dzisiejszym w godzinach po 17:30 :) @szwarc jak sobie zrobię skany interesujących mnie artykułów to się zgadamy to Ci wyślę co będziesz chciał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 hmm... ja chętnie uzupełniłbym starsze numery motocykla, jeśli byłbyś skłonny oddać ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Sprawa aktualna od 5 stycznia, nie wiem dlaczego nie dostałem powiadomień o o waszych odpowiedziach :icon_evil: piszcie na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Mnie interesuje numer Motocykla, w którym opisana jest technika jazdy "kolanem po asfalcie", czy jakoś tak? Niestety nie pamiętam, który to numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi