krisss1987 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam potrzebuję wykres mocy i momentu obrotowego dla kawasaki gpz 500. Czy ktoś kiedykolwiek widział? Może w jakiejś gazecie motocyklowej-tam czasem przy testach ilustrują takie wykresy... Aha za odpowiedzi typu "jedz sobie na hamownie" odrazu podziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja kiedyś sporo czasu poświęciłem na szukanie wykresu dla GP-y 550 z 88r i nic nie znalazłem. Tak jak napisałeś to chyba trzeba trafić na taki wykres w gazetce. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss1987 Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 znalazłem !!!! moze slabo widac ale lepsze to niz nic. Paru ludzi z forum ma te moto wiec wykresik moze sie przydac http://img292.imageshack.us/my.php?image=dyno179pa8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi