deem Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Polecam wydać te 120PLN (OC w PZU bez zniżek, do tej pory było najtaniej) i spać spokojnie, na pewno twardego dowodu bez OC nie otrzymasz. Witam. I tak też uczynie (dla świętego spokoju), chociaż twardy dowód już mam. :icon_mrgreen: Pozdrawiam. Edytowane 19 Grudnia 2008 przez deem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Polecam wydać te 120PLN (OC w PZU bez zniżek, do tej pory było najtaniej) PZU bez zniżek - 202pln - tyle sobie ode mnie policzyli Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Masz zwyżkę za wiek poniżej 26 lat ? W zeszłym roku (jakoś w połowie) zmienili zwyżkę za wiek z 25 na 26 lat. I niestety jest to +30%. Po za tym zależy to od regionu, liczby szkód spowodowanych przez motocyklistów w tym regionie i liczby ubezpieczonych w danej miejscowości pojazdów (nie mylić z ogólną liczbą kolizji z udziałem motocyklistów) Taka kwota (120PLN) obowiązuje w W-wie, przy zniżce płaciłem coś około 50PLN za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi