zolwik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Może ktoś mi pomoże dostałem w prezencie "Batery Tender" wiem że jest to urządzenie do doładowywania aku ale nie mam instrukcji w jez. polskim a z angielskim jestem na bakier . Jezeli by ktos mogł mi powiedziec jak tego uzywać i jak to działa to bym był wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Spróbuj poszukac coś w google:):) Sprawdź ten link może ci pomorze:):) P.S Może słyszałeś "szukajcie a znajdziecie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 To mala ladowarka aku, ktora laduje go ciagle niewielkim pradem w sytuacji gdy stoi odstawiony na polke, lub w niejezdzacym moto. Powinien miec mechanizm reagujacy na stopien naladowania aku, tak aby go nie przeladowywal, gdy poziom naladowania jest wlasciwy. Jesli chodzi o uzywanie to podlaczasz go do baterii i pradu i zostawiasz. Zeby miec 100% pewnosci radze sfotografowac instrukcje uzytkowania i zapodac do watku, to ci szybko przetlumacze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Coś takiego? http://www.allegro.pl/item508291468_prosto...per_jakosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Spróbuj poszukac coś w google:):) Sprawdź ten link może ci pomorze:):) P.S Może słyszałeś "szukajcie a znajdziecie":) Może słyszłeś "czytajcie a zrozumiencie" Kolega pisał że dla niego angielski to język naprawdę obcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Może słyszłeś "czytajcie a zrozumiencie" No racja. Masz mnie:):) nie doczytałem postu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolwik Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dzieki za pomoc. Rozumię że moge podłączyć aku pod ładowarke i zostawić nawet na całą zime podłaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi