rafizacisze Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zatankowałem paliwo do motorku i dziwnie zaczoł sie zachowywać jakoś strzela w tłumik wcześniej na paliwie ze stanów tego obiawu nie było może jeszcze przyczyną być to że próbowałem regulować obroty z prawej strony pokrętłem pod filptrem powietrza jak prawidłowo należy takie obroty regulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Regulowałes wolne obroty czy skład miesznaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Gdzieś jest wzmianka między różnicą w paliwie europejski i ze stanów. Ktoś, kto mieszka w USA się wypowiadał, że niby coś tam jest. Musisz poszukac na forum. W każdym bądź razie auta z USA jeżdżą i nic im nie dolega. Tak samo zresztą jak motocykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizacisze Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Regulowałes wolne obroty czy skład miesznaki? Regulowałem pokrętłem pod filtrem powietrza i pytanko jak je prawidłowo wyregulować Gdzieś jest wzmianka między różnicą w paliwie europejski i ze stanów. Ktoś, kto mieszka w USA się wypowiadał, że niby coś tam jest. Musisz poszukac na forum. W każdym bądź razie auta z USA jeżdżą i nic im nie dolega. Tak samo zresztą jak motocykle... Zmiane zaobserwowałem gdy w zbiorniku skończyło się paliwo ze stanów i pojechałem na orlen wlałem 95 i zaczeło się zaczoł strzelać w wydech i tak jakby słychać też w filtrze powietrza wtedy próbowałem trochę regulować pokrętłem pod filtrem chyba tylko obroty rosną i maleją co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jeżeli definitywnie skończyło się paliwo na rezerwie to pozostaje Ci czyszczenie gaźnika. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi